3a Catalana Fem: Sant Nicolau aprofita la seva bona inèrcia i supera al Ripollet

 

CE SANT NICOLAU ‘B’ 58 – BF RIPOLLET 37

Amb aquest triomf Sant Nicolau es col·loca amb un balanç de 4-2

Quarta victòria consecutiva del Sant Nicolau ‘B’, aquest cop enfront el B.F Ripollet. Les grana, a diferència dels darrers partits, van començar molt desencertades de cara a cistella, i això va fer, que tot i la intensitat defensiva, i les recuperacions de pilota, s’acabés el primer quart amb un desavantatge de 5 punts, 9-14. L’equip es es trobava amb una situació nova, doncs fins aquest partit, els percentatges de llançament eren força alts, i aquest cop tindrien que treballar-se molt cada cistella. El segon període va ser la primera pedra a aquest treball, i amb un 19-6,demostraven seguir amb una gran agressivitat defensiva, i cada atac estava ben treballat. D’aquesta manera s’arribà  al descans amb 8 punts d’avantatge sabadellenca, 28-20.

El tercer quart l’equip va trencar el partit, les grana van pujar encara més el ritme defensiu, i això permetia ràpides contres fàcils d’anotar. El parcial d’aquest període va acabar sent de 22-1, i deixava les diferències a 29 punts a falta de 10 minuts. Aquests últims van ser de pur tràmit, amb un fort relaxament de les jugadores locals,que en 5 minuts no van anotar cap punt. Finalment, el parcial es va tancar amb 8-16,deixant les diferències en 21 punts, que donen més moral a l’equip per seguir treballant,i escalant posicions a la classificació.

Dissabte vinent el Sant Nicolau repetirà derbi vallesà en un dur partit a camp de CBF Cerdanyola.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos