Categoría | Sin categoría

Publica i escriu a Basketvalles enviant la teva crònica, article o noticia de qualsevol equip o categoria

 

Qualsevol crònica, noticia, article o reportatge és benvingut, envia-ho a basketvalles@gmail.com

A Basketvalles.com estem oberts a publicar les vostres cròniques o resums de partits, notícies, reportatges o notes de premsa, ja siguin en català o castellà, de tothom qui estigui interessat en difondre informació de clubs o equips del Vallès de qualsevol catgoria. Poden ser puntuals, mensuals o setmanals, pero sí que demanem que continguin una fotografia adjuntada per tal d’il·lustrar el text.

Setmanalment publiquem cròniques i resums dels equips del Vallès de les categories més destacades, gràcies al treball dels nostres redactors, col.laboradors i també a la informació que ens faciliten els propis clubs o equips. Sovint hi ha lectors de Basketvalles que es dirigeixen a nosaltres preguntant per cròniques de categories inferiors o de categories seniors menys destacades com 3a Catalana o Territorial, demanant perquè no publiquem sobre els equips que competeixen en aquestes categories. Publiquem la informació que ens arriba perquè no podem assistir a tots els partits, per tant, animem a tothom qui tingui accés a aquesta informació que no publiquem a que ens l’envií i nosaltres publicarem les cròniques i resums tal i com fem amb la resta d’equips i de categories. L’Àrea de Redacció gestiona tota la informació que ens arriba i la publica, sempre que ho cregui oportú, independentment de si prové de clubs o de persones a títol individual.

És per aquest motiu que des de Basketvalles.com volem incentivar i animar a tothom qui hi estigui interessat a enviar-nos informació de qualsevol club o equip del Vallès per publicar-la a basketvalles@gmail.com

A més a més, a Basketvalles.com també oferim la possibilitat de col·laborar com a redactors a tothom qui estigui interessat en publicar de forma regular articles o cròniques sota el seu nom o pseudònim.

Tota la informació cal enviar-la a l’e-mail basketvalles@gmail.com

Àrea de Redacció Basketvalles.com

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos