Programació tècnica per categories. Des d’escola de bàsquet fins a sènior, per Lluís Vergés

 

Vergés en la seva etapa amb la selecció catalana

Lluís Vergés és l’entrenador del primer equip del Sferic de Terrassa que competeix a 1a Catalana en aquesta temporada 2.011-12. El tècnic d’Olesa de Montserrat té una dilatada experiència com a entrenador, coordinador i director tècnic havent treballat en un bon grapat de clubs com CB Manresa, CB Esparreguera, CB Navàs, CB Olesa o al centre de tecnificació Segle XXI. A més, ha col·laborat activament amb la Federació Catalana de Bàsquet dins el marc del Programa de Detecció i Perfeccionament i al capdavant de diferents seleccions catalanes de formació.

En aquesta primera col·laboració tècnica amb Basketvalles, Lluís Vergés té com a objectiu mostrar un treball de programació tècnica desenvolupat, adaptat i posat en pràctica al llarg de la seva trajectòria com a director tècnic. La programació inclou elements tècnics, tàctics i de conducta des de d’escola d’iniciació al bàsquet fins a sènior incidint en fonaments a treballar, accions a introduir o desenvolupar que poden servir a entrenadors més novells per valorar i comparar el seu propi nivell de treball diari amb el que apareix reflectit en aquesta periodització.

L’objectiu de compartir aquest treball d’anys per part del Lluís Vergés és que hi pugui haver-hi un feedback a nivell de comunicació entre els diferents entrenadors/es que avaluïn o posin en pràctica els conceptes esmentats, o que creguin que es podrien introduir-hi modificacions més adients. Per fer-ho tan sols heu d’adreçar-vos al correu personal de l’entrenador llverges@terra.es i fer-li arribar la vostra opinió sobre el seu treball.

Us agraïm per avançat que li doneu una bona repassada a aquesta gran feina. Val molt la pena.

Cliqueu sobre la imatge de sota i us podreu descarregar la programació tècnica en format PDF

Tècnica, tàctica, hàbits i accions des d'Escola de Bàsquet fins a Sèniors. Per Lluís Vergés

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos