Categoría | Sin categoría

Temporada d’estiu: Publicació de noves plantilles, altes, baixes o canvis de tècnic o coordinador per la temporada 2012-13 i notes de premsa

 

Arriba la temporada d’estiu i a Basketvalles.com com cada any és moment de conèixer la configuració dels nous equips vallesans que competiràn en la propera temporada 2012-13 en les diferents categories.

Com ja sabeu, gairebé tota la informació que publiquem durant la temporada ens la faciliten els propis clubs, entrenadors/es, delegats/des o jugadors/es, apart de diversos col·laboradors que publiquen els seus articles o cròniques a la nostra web. A més a més volem recordar que tots els interessats i interessades en publicar els seus articles o cròniques a Basketvalles.com que tenen les portes obertes, així com tothom que vulgui convertir-se en col·laborador i cobrir la informació de qualsevol equip o categoria de cara a la propera temporada.

NOTES DE PREMSA CONFIGURACIÓ EQUIPS 2012-13

Amb l’objectiu de publicar el màxim volum d’informació possible pel que fa a la configuració dels diversos equips de cara al curs vinent, Basketvalles.com posa a diposició de tothom el correu electrònic basketvalles@gmail.com per tal de que pogueu fer arribar-hi la informació del vostre club o equip referent a la temporada 2012-13: altes, baixes, canvi de tècnic, nou coordinador, etc., mitjançant una nota de premsa o un simple escrit on s’expliqui la informació.

AGRAÏMENT A TOTS ELS SEGUIDORS/ES DE BASKETVALLES.COM

Des d’aquestes línies aprofitem l’avinentesa per saludar a tots els lectors i lectores de Basketvalles.com que ens heu anat seguit durant la temporada o que us hi heu anat incorporant. Gràcies per la vostra fidelitat, esperem que ens torneu a visitar i seguir durant la propera temporada, recordeu que vosaltres els lectors i tothom qui ens facilita informació sobre equips o clubs sou els qui realment formeu Basketvalles.com!

Bon estiu a tothom!

www.facebook.com/Basketvalles

www.twitter.com/Basketvalles

Direcció Basketvalles.com

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos