El CB Matadepera tira d’il·lusió i continuitat per seguir competint a 3a Catalana femenina

 

L'equip matadeperenc afronta amb molta il·lusió aquesta nova temporada

El CB Matadepera femení ja ha començat a caminar de cara a preparar la temporada 2012-13 i ho fa amb molta il·lusió per tornar a competir a 3a Catalana mantenint bona part de la base dels dos equips que tenia el curs passat l’entitat verd-i-blanca més algun reforç de color egarenc. Així doncs, l’equip estarà dirigit per l’entrenador Pedro Argachal, procedent del CN Terrassa, i amb Claudio Prieto, provinent del CB Vila de Montornès, com a entrenador ajudant, mentre que la Meritxell Pizarro farà les funcions de preparadora física a més de les de jugadora. Quant a jugadores, repeteixen presència respecte la temporada passada Sara Calatayud, Laura Cornet, Montse Palau, Marta López, Berta Lluch, Natàlia Campos, Mónica Ollé, Meritxell Pizarro, Elisabeth Almirall i Mireia Mata. Les noves incorporacions són les de Marina Cadalso, formada a la JET i al CN Terrassa, i Marina Martínez, que puja directament des de l’equip júnior de l’entitat.

 

Q. Gómez

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos