Categoría | Categorías inferiores

Junior Preferent: La UE Sant Cugat esgarrapa la segona victòria de la segona fase al Sedis

 

UE SANT CUGAT 66 – SEDIS FORNESA 54

La UESC va estar millor en línies generals i va sumar el seu segon triomf

El partit va ser molt igualat i disputat als dos primers períodes. Als primers 10 minuts parcial de 11-0 per la UESC 13-7 i parcial de 0-9 pel Sedis pel 16-17 final. Al segon quart els de Sant Cugat van començar a imposar el seu joc i el seu ritme i aconseguien entrar als darrers dos minuts 30-24, però un parcial de 2-9 portava al Sedis al descans un punt a sobre, 32-33.

Després del pas pels vestidors es mantenia la igualtat en un partit una mica descontrolat (38-37 al minut 4). En aquests moments la UESC va oferir la seva millor versió amb un parcial de 18-4. Contundents en defensa sense rebre cap cistella en joc (10 punts en tirs lliures en tot elperíode) i amb gran encert ofensiu anotant tres triples i segurs des de la línia de tirs lliures. S’acabava el quart 56-41, quinze punts d’avantatge. Al darrer període la UESC va anar mantenint el seu avantatge entorn els nou punts. Es van superar alguns moments de desconcert ofensius i gràcies a la serietat defensiva, es van acabar enduent la victòria, la segona d’aquesta fase.

UE Sant Cugat: COSTA 4, TORRES, OLIVEIRA 1, FABREGAS 25, FAUZIA 2, GARCIA A 5, MORALES 4,MARCET 3, GARCIA U. 22, FERRERES.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos