Categoría | Categorías inferiores

Junior Preferent: La UESC competeix a Badalona i es queda a un pas de la victòria

 

CB SANT JOSEP BADALONA 66 – UE SANT CUGAT 59

Partit molt igualat i disputat que al final es va decantar pels locals del Sant Josep.

Els santcugatencs van tenir opcions d'endur-se el partit de Badalona

Els de la UESC van començar molt ficats al partit amb un 0-5 d’inici i amb molta intensitat, per acabar dominant el primer parcial per 11-19. Al segon període els de Sant Cugat van perdre el control del joc, van tenir molts problemes per anotar davant les variants defensives dels locals i en defensa van baixar la intensitat, tot i això, es va arribar al descans només quatre punts a sota (29-25) i amb tot per decidir.

El tercer quart va començar amb un Sant Josep dominador que ràpidament es va posar noupunts a sobre al minut 5 (36-27). Una bona reacció de la UESC va tornar a igualar el joc i el marcador per arribar al final del període 47-43. Al període definitiu, novament els locals van sortir pel partit 55-45 al minut 4 i un alarmant 59-48 al 6. En aquest moment amb 11 punts a sota i a falta de 4 minuts, es va veure la millor versió de la UESC, augmentant la intensitat defensiva i amb gran encert ofensiu es van arribar a posar a 63-59 i amb possessió de pilota, però en un bon atac la bola no va entrar; al final, les faltes i els tirs lliures, van provocar el resultat final.
Nova derrota a la complicada pista del Sant Pep, però amb bones sensacions per haver competit i donat la cara fins al final.

UE Sant Cugat: COSTA, GARCIA M. 4, TORRES 10, OLIVEIRA 3, FABREGAS, ALVAREZ 3, FAUZIA 2,GARCIA A 16, MORALES, MARCET 2, GARCIA U. 19.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos