Categoría | Categorías inferiores

Junior Preferent: El Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia ensopega amb un combatiu JAC Sants

 

JUNIOR PREFERENT, 2ª FASE

Clasificació

 

SABADELL BÀSQUET NATACIÓ-E.PIA 67 – JAC SANTS 73

 

Els de negre no van poder desfer-se del JAC Sants

El Sabadell ha tornat a ensopegar en la difícil lliga junior preferent i ocupa la darrera posició en la classificació amb nomes dos victòries, empatat amb el Lleida i el Jac Sants.

Precisament contra els del barri de Sants han jugat el diumenge passat un partit molt disputat en el que el Sabadell, jugant de local, no ha pogut guanyar (67-73). El partit ha estat molt igualat i en tres dels quatre quarts, el Sabadell ha dominat per la mínima, guanyant-los per un sol punt cada un. Però el partit s’ha decidit en el segon quart on els visitants han aprofitat una falta de concentració dels vallesans i, mitjançant un parcial de 0-12, han pogut acabar el quart en un -10 que ha estat decisiu en el desenllaç del partit.

En el transcurs del tercer quart el Jac Sants ha assolit la màxima diferencia, 13 punts, però a partir d’aquell moment els locals han fet una treballada remuntada fins reduir-la a un únic punt d’avantatge pels barcelonins a la meitat del darrer quart. Malauradament,en els darrers minuts del partit, s’han produït una sèrie de circumstàncies que han fet impossible consolidar la remuntada. En primer lloc, la bona defensa i encert anotador del Jac Sants, però també una discutida falta antiesportiva als locals, seguida d’una lesió i una cinquena personal en dos jugadors del Sabadell i finalment un arbitratge discutit per l’afició local, pel que es refereix al criteri desigual en assenyalar les faltes personals.

S’ha de destacar que el base del Jac Sants, Pagès, no ha pogut jugar per lesió i que malgrat això l’equip ha mostrat una gran combativitat i encert en el joc. Ara toca reflexionar i millorar en intensitat defensiva i encert anotador per afrontar amb garanties els propers partits del Sabadell en aquesta difícil lliga Junior Preferent de Catalunya.

X. Bros

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos