Categoría | Categorías inferiores

Cadet 1er Any: La UESC venç per la mínima a Girona abans de viatjar cap a Dinamarca

 

CB SANT JOSEP GIRONA 75 – UE SANT CUGAT 76

Els cadets santcugatencs van obtenir una victòria de mèrit a Girona

L’equip Cadet masculí de primer any de la Unió Esportiva Sant Cugat va obtenir ahir una lluitada i meritòria victòria a casa del CB Sant Josep de Girona. Ambdós equips estan disputant la Segona Fase de la competició.
El partit va ser molt igualat amb alternances al marcador i diferències mínimes entre els dos equips. Fins a l’últim instant, qualsevol podia guanyar, però la bona feina dels jugadors de la UESC va portar la molt merescuda victòria. De fet, el conjunt santcugatenc, dirigit per Sergi Sànchez, va acabar imposant-se als gironins per només un punt, 75-76, quan a manca d’1’51 segons els de la UESC perdien de 7 punts.
Després d’aquesta gran victòria, els jugadors del Cadet 3 de la UESC van sortir el divendres cap a Dinamarca, on estan tornant la visita que el passat desembre van rebre de l’equip de bàsquet danès Vaerlose.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos