Categoría | Categorías inferiores

Junior Preferent: El Sedis talla la progressió de resultats de la UE Sant Cugat

 

SEDIS FORNESA 79 – UE SANT CUGAT 67

La UESC no va poder amb un sòlid Sedis

El junior de la UE Sant Cugat  no va poder continuar amb la seva línia de bon joc dels darrers encontres i va caure a la complicada pista del Sedis de La Seu d’Urgell.
El partit va començar amb una UESC poc intensa, donant moltes facilitats en defensa i amb moltes errades en atac (8-0 al minut 4). Els de Sant Cugat no acabaven de trobar-se a la pista i van acabar el període 21-14. Al segon període el joc va millorar. Amb una defensa més agressiva que controlava el rebot i uns atacs més fluïts (empat a 29 al minut 5). Es va arribar entrar als darrers dos minuts 35-33 i el Sedis amb un parcial de 7-0 va marxar al descans amb 9 punts de marge (42-33).

Al tercer quart el Sedis es va mantenir entorn els 10-14 d’avantatge, però un parcial de 2-10 als darrers dos minuts deixava a la UESC, només 6 a sota al final del període (59-53). Al parcial definitiu, els de Sant Cugat es van posar 59-56 al minut 3, però no van poder continuar amb la reacció. La UESC va pagar la seva irregularitat i la manca d’ambició en alguns moments del partit, i va sortir derrotada de La Seu.

UE Sant Cugat: COSTA 11, TORRES, OLIVEIRA 4, FABREGAS 2, FAUZIA 1, GARCIA A 7, MORALES, MARCET 13, GARCIA U. 20, FERRERES 9.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos