Categoría | Categorías inferiores

Amistós júnior: La UESC a punt de vèncer el potent 100×100 Bàsquet Olost

 

La UESC va estar a punt de desfer-se del potent Olost

El junior 1 de la UE Sant Cugat es va desplaçar a Olost per disputar un partit contra l’equip cadet del 100×100 bàsquet Olost que es trobava preparant la fase final de l’Eurolliga U16.
El partit va ser molt disputat amb diferents alternatives al joc i al marcador, com es veu als parcials dels períodes.
El primer període va estar molt competit, al final un parcial de 2-11 als darrers dos minuts,fonamentat en l’encert al tir exterior, donava avantatge a la UESC, 14-20. Al segon quart les variants defensives van igualar el marcador 28-31 al minut 6, a partir d’aquí uns moments de desconcert dels de Sant Cugat molt tous en defensa i poc agressius en atac, van propiciar un parcial de 10-0 que deixava el marcador 38-31 al descans.
Al tercer període va seguir la mateixa tònica, un Olost dominador del ritme de joc que manava 46-34 al minut 3. Un temps mort va esperonar als jugadors de Sant Cugat que amb un parcialde 3-15 van empatar el partit a 49, donant la millor versió de la UESC, intensitat defensiva i criteri ofensiu. Al final del quart 53-54.
Al darrer període els d’Olost van sortir pel partit i es van posar per davant al marcador amb un mínim avantatge, 61-56 al minut 3. En aquest moment es va lesionar l’Unai Garcia al turmell (ja no va tornar a jugar), provocant uns minuts de desconcert que van marcar el desenllaç del partit a favor dels locals amb un parcial de 10-0.
En resum, bon partit que va servir als d’Olost per preparar la seva competició europea i a la UESC per seguir competint un cop acabada la temporada.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos