Jaume Rovira, nou director tècnic d’un Q Basket Sant Cugat que presenta novetats en els seus equips sèniors

 

Rovira arriba al Q Basket per aportar la seva experiència (foto: cugat.cat)

Jaume Rovira ha estat l’escollit en les darreres setmanes per fer-se càrrec de la direcció tècnica del Q Basket Sant Cugat, club que pren el testimoni del CB Mirasol, i que pretén donar un pas endavant en tots els sentits per seguir creixent com en els darrers anys.

Rovira, que té una llarga experiència de més de 30 anys com a tècnic i ha estat al capdavant de diferents clubs com CB Cornellà, Espanyol, Picadero, Viladecans-Sant Gabriel, CN Caldes o Collblanc entre d’altres, arriba a Sant Cugat per impulsar el Q Basket i aportar els seus coneixements en una entitat que ha experimentat notables canvis en el seu organigrama esportiu, principalment pel que fa als equips sèniors.

D’una banda Marta Oller substituirà a Arnau Brunet com a entrenadora de l’equip femení tot esperant que es confirmi l’ascens a 2a Catalana després d’una gran temporada a 3a. Per un altre costat Jordi Bargalló, fins ara a l’equip sots 21, s’encarregarà del primer equip masculí reemplaçant a Jordi Pigem a la banqueta i rejovenint la cara d’un equip que encara està a l’espera de saber a quina categoria competirà ja que hi han opcions de donar un salt endavant i competir un esglaó per sobre de 3a Catalana. A més, Bargalló s’encarregarà de de la direcció de l’escola de bàsquet.

Q. Gómez

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos