1a Cat. Fem.: El CE Sant Nicolau configura un bloc de garanties per afrontar la seva aventura a 1a Catalana

 

El CE Sant Nicolau es prepara pel repte de realitzar una bona temporada a 1a Catalana després del seu gran ascens des de 2a i, amb un equip que coneix bé la competició en la que s’endinsaran les granes semblen comptar amb un conjunt de moltes garanties que barreja a parts iguals veterania i joventut.

Respecte a la temporada passada el conjunt sabadellenc manté a la columna vertebral de l’equip que tornarà a estar dirigit per Gemma Lorente amb un potent joc interior conformat per Bea Barrera, Aina Verge i Vanessa Viana, a més de la qualitat contrastada de la tot terreny Berta Bayarri i el talent ofensiu de la base Anna Fuentes. Per complementar aquest nucli dur, el conjunt col·legial ha incorporat a jugadores que coneixen bé la categoria i que podran aportar la seva experiència. Dues de les altes més destacades són les d’Anna Bonet, pívot, i Anna Gené, aler, totes dues procedents del CBF Cerdanyola de Copa Catalunya que arriben al Sant Nicolau la recerca de continuitat i ho fan a les ordres d’una entrenadora que ja les coneix de la seva etapa anterior al CN Sabadell. També procedents de Cerdanyola, però en aquest cas del segon equip que enguany va competir a 1a Catalana arriben Tània Lara i Marta Díaz que aportaran la seva joventut i intensitat a l’equip. Finalment, i com a darreres incorporacions cal destacar el fitxatge de Mireia Capdevila, aler procedent del CB Prat que després de moltes temporades a la categoria podrà per fi jugar a la seva ciutat, i el de la jove jugadora galega Sara Botas que procedeix del CB Pontumio.

Pel que fa a les baixes del conjunt grana cal destacar la retirada de Mònica Causanillas i Ester Reguant, dues peces molt importants que després de moltes temporades de bon nivell esportiu han decidit deixar la pràctica del bàsquet. Tampoc continuaran a la disciplina de l’equip Sarai Galván ni Carla Botas.

BASES: Sara Botas (CB Pontumio), Tània Lara (CBF Cerdanyola ‘B’)

ESCORTES: Marta Díaz (CBF Cerdanyola ‘B’), Mireia Capdevila (CB Prat) Anna Fuentes

ALERS: Berta Bayarri, Anna Gené (CBF Cerdanyola ‘A’),

ALA-PÍVOTS: Anna Bonet (CBF Cerdanyola ‘A’)

PÍVOTS: Bea Barrera, Aina Verge, Vanessa Viana

ENTRENADOR: Gemma Lorente

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos