Copa Catalunya: La UESC reconstruye y cierra su plantilla para afrontar el nuevo curso con expectativas renovadas

 

Jordi Vilavella, nuevo base para la UESC

Nuevo cuerpo técnico, 5 altas y 5 bajas han sido los movimientos que ha realizado la UE Sant Cugat en su plantilla para el próximo curso en Copa Catalunya, temporada que afrontará con expectativas renovadas y sabia nueva en su plantel.

El técnico Marc Guillem, procedente del CB Sant Josep de Badalona, donde era 2º entrenador, será el nuevo capitán de la nave vallesana remplazando a David Lizano, con Dani Zamora y Álex Gamero completando el cuerpo técnico. Por lo que respecta a la plantilla, siguen de la temporada pasada el buque insignia y jugador de referencia del equipo Jordi Pons, así como Lluís Curto, Víctor Chica, Guifré de Peray y Javier Clemente. Las bajas que se han registrado han sido las de Dani Pines (CB Gavà Copa Catalunya), Eloi Pérez (CB Sant Pere Copa Catalunya), Oriol Bernadí (CN Sabadell 1a Catalana), Roger Dam (CB Mollet Copa Catalunya) y Pep García.

Para paliar dichas bajas y remodelar el equipo, la UESC incorpora a varios jugadores de renombre y con un cartel importante en la categoría, incluso con experiencia en categorías superiores, como son el escolta Sergi Balagué (CB Castellbisbal), además de los interiores Santi Suso (CB Martorell) y Patrick Reyes (Sant Quirze BC 2a Catalana); el alero James Steele, que regresa a Catalunya tras su estancia en EEUU, o el joven base egarense Jordi Vilavella, que debutará en Copa Catalunya y que ha decidido salir del club donde se formó y ha jugado toda su vida, el Sferic. Ver tabla de mercado de Copa Catalunya

La pretemporada de la UESC dará comienzo el lunes 19 de Agosto y el día 20 ya tiene previsto un primer amistoso, ante el equipo de la Universidad de Saint Anselm College, conjunto que milita en la 2ª división universitaria de Estados Unidos.

Declaraciones del técnico Marc Guillem facilitadas por la UESC: “Estic molt il·lusionat amb el conjunt, perquè suma jugadors de la casa molt implicats i nous jugadors que venen amb moltes ganes. Tenim un grup amb molta qualitat humana, qualitat tècnica i amb moltes ganes, il·lusió i capacitat d’esforç. I aquests són els tres puntals bàsics”.

 

UESC COPA CATALUNYA 2013-14:

BASES: Lluís Curto, Jordi Vilavella (Sferic)

ALEROS: Víctor Chica, Sergio Clemente, Sergi Balagué (CB Castellbisbal), James Steele (EEUU),

ALA-PÍVOTS: Guifré de Peray, Patrick Reyes (Sant Quirze)

PÍVOTS: Jordi Pons, Santi Suso (CB Martorell)

 

Análisis de Marc Guillem de la plantilla de la UESC:

Lluís Curto: “Juga en la posició d’1. L’any passat no va poder tenir continuïtat per culpa de les lesions, però té molta qualitat. És un jugador que fa córrer l’equip i és molt bo tècnicament”.

Víctor Chica: “És un jugador que ha crescut molt les últimes temporades. És molt jove i té un nivell molt bo i una molt bona progressió. Segur que aquesta temporada serà molt important per a ell i podrà aportar moltes coses a l’equip”.

Jordi Pons: “Pel nostre club és una referència com a persona i jugador. Assegura qualitat i experiència, el que resulta molt important en aquesta categoria. La continuïtat del Jordi és una grans notícia, és com un fitxatge importantissim”.

Guifré de Peray: “Jugador implicat que ha fet molts esforços per seguir a la UESC. També té molta qualitat i experiència. És un 4 amb molta lectura de joc i bon tir exterior”.

Sergio Clemente: “És un referent de la casa; és un luxe tenir un jugador d’aquest nivell que s’ha format a la casa i ara ja destaca a la categoria i segueix creient. Serà un any molt important pel Sergio. És un jugador que té un instint especial pel bàsquet”.

James Steele: “És una gran notícia el retorn d’aquest jugador, també format a la casa, que torna després de viure un any a L’Hospitalet i un altre als Estats Units. És un 3 amb molt bon tir, molt intens, explosiu i potent; amb molta capacitat de rebot i físicament molt dur. Hi ha pocs tresos d’aquestes característiques a Copa Catalunya”.

Jordi Vilavella: “Provinent de l’Sferic de Terrassa, és un base amb molta facilitat anotadora, molt explosiu i intens, juga molt el bloqueig directe. Marca diferència en l’u contra u. Té molt de talent i és molt jove”.

Patrick Reyes: “És un jugador exterior, però destaca principalment perquè suma molt en intangibles. Té molta lectura de joc, entén molt de rotacions defensives. Ens pot aportar moltes coses a l’equip, perquè domina moltes facetes del joc”.

Santi Suso: “A més de ser un pivot amb molta experiència, acostuma a fer molt bons els seus companys, perquè té molta lectura de joc i és bon passador, rebotejador i defensor. El seu fitxatge és un luxe”.

Sergi Balagué: “És un 2, un escorta, físicament molt potent i amb molta experiència a Copa i ELA. Domina molt la faceta ofensiva i físicament és molt bon defensor”.

Basketvalles.com

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos