2a Catalana Femenina: El Q Basket Sant Cugat debutarà apostant per mantenir el bloc i fent un canvi a la banqueta

 

El nou Q Basket Sant Cugat femení ja té definida la plantilla per la temporada 2013-14 en la que finalment competirà a 2a Catalana femenina, juntament amb d’altres equips vallesans. El nou projecte d’aquest club novell manté la base de la temporada passada on l’equip que aleshores dirigia Arnau Brunet fa realitzar una excel.lent campanya.

Enguany serà Marta Ollé qui es farà càrrec d’un equip que manté del curs anterior a les bases Sonia Marí i Eva Rosell, així com les exteriors Marta Orrutia, Clara Castelló i Laura Benedicto. En el joc interior es mantenen Anna Renalias i Julia Benedicto. Pel que fa a fitxatges, se’n han fet dos. Concretament els d’Anna Berbel i Marta González, jugadores amb experiència a la categoria i que provenen del Sant Quirze BC. La plantilla encara no està tancada i es preveu que, seguint la política del club, siguin dues jugadores de les categories inferiors les que completin l’equip. Veure taula de mercat 2a Catalana

El Q Basket Sant Cugat femení iniciarà la pretemporada el proper Dilluns 26 d’Agost i ja té definits els partits amistosos que jugarà. Com a rivals per a preparar la nova temporada tindrà al CB Sitges, l’AESC Ramon Llull, el SEK i el SR Lima Horta “B”.

 

Q BASKET SANT CUGAT 2013-14:

BASES: Sonia Marí, Eva Rosell

ESCORTES /ALERS: Marta Orrutia, Clara Castelló, Laura Benedicto, Marta González (Sant Quirze BC), Anna Berbel (Sant Quirze BC).

PÍVOTS: Anna Renalias, Julia Benedicto

Entrenadora: Marta Ollé

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos