Categoría | Categorías inferiores

El júnior de Sabadell Bàsquet segueix posant-se a punt per les fases de Preferent

 

Des de el passat 19 d’Agost , els  Altimira, Casals , Devesa, Casajoana, Sanahuja , Renom, Marsol, Contreras, Cuevas , Berga amb en Jimenez com a jugador convidat a les ordres del tècnic Lluis Dalmau i Albert Devesa com entrenador assistent , estan treballant en sessions de matí i tarda per poder aconseguir la millor posta a punt possible  per  afrontar amb les màximes possibilitats d’èxit les fases d’ascens a la màxima divisió catalana de la categoria,  el proper divendres i dissabte , 30 i 31 d’agost. Círcol Catòlic de Badalona i Igualada esperen en un camí que no serà gens fàcil.
A l’equador de la preparació, el equip júnior de Sabadell Bàsquet ha disputat aquest cap de setmana dos partits amistosos , el primer el passat dissabte a Sant Quirze contra el Senior B del Sant Quirze BC, partit que es va resoldre a favor d’aquest darrer en els darrers dos minuts  per 54-47, on l’equip sabadallenc va acusar sobretot en el segon quart ( clau per marcar el desenvolupament del partit ) una lògica manca encara de preparació i automatismes, però que van deixar entreveure que el camí s’havia començat bé.
Finalment el passat diumenge el segon partirt amistós, aquest cop contra el potent Manresa. El partit ha estat esplèndit, divertit i emocionant . Desprès d’uns inicis on Sabadell Basquet sortia una mica acomplexat davant la presència i fortalesa del equip manresà, tot s’ha girat i la igualtat (sempre una mica per sobre el equip del Bages) ha pres el partit. Sabadell fent la goma , aguantava el ritme del equip del Bages,  tan es així  que a 5 minuts del final el resultat era de 59-61.  Tres atacs fallats han estat aprofitats pel Manresa aconseguint un petita renda que al final tancava en un marcador 65-77.
Uns esplendits Sanahuja, Casals, Altimira i Cuevas, envoltats d’uns companys que sempre han cregut en ells mateixos han protagonitzat un bon espectacle que segur ha reforçat la mentalitat per afrontar el proper cap de setmana les fases d’ascens.

D.M.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos