El sènior masculí del nou Q Basket Sant Cugat aposta pel rejoveniment amb Jordi Bargalló al capdavant

 

Canvis a la nomenclatura del club, que passa de ser el CB Mirasol a Q Basket Sant Cugat, i canvis en el seu primer equip masculí que enguany tornarà a competir a 3a Catalana amb una plantilla renovada i totalment rejovenida a les ordres de l’experimentat tècnic Jordi Bargalló que agafa el relleu de Jordi Pigem. I és que el club santcugatenc ha decidit apostar fort per una de les seves millors generacions de jugadors joves i, després d’una gran temporada en que l’equip va arribar a classificar-se per la final a quatre de la categoria sots 21 Preferent, la recompensa a aquest col·lectiu ha estat passar a formar part d’un sènior que haurà de curtir-se en l’exigent 3a Catalana amb un únic objectiu, fer progressar els jugadors independentment dels resultats que assoleixi l’equip ja que ara per ara són una incògnita.

L’equip començarà a rodar el 19 d’agost i estarà integrat per Marc Gené, Yanich Busse, Eduard de Azpiazu, Màrius Dardé, Enric Bas, Guim Expósito, Oriol Romeu, Biel Capellas, Pol Blanch i Raül Sánchez Ocal, única incorporació forània procedent del Europa Sports Centre.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos