2a Cat. Fem.: El Sant Jordi pateix per endur-se la victòria en una gris jornada vallesana

 

Tan sols la inevitable victòria del Cerdanyola en el derbi comarcal davant el Castellar, sumada a la del Sant Jordi a la pista del Ribes és l’escassa colecció de victòries pels equips vallesans en aquest inici de temporada amb inesperat entrebanc del CE Escola de Carme a mans del Llefià, l’aclaparadora derrota de Sant Nicolau en la seva estrena a la categoria aixi com la derrota del Q Basket a Parets per un clar resultat.


BÀSQUET RIBES 52 – CEB SANT JORDI 55

El Sant Jordi va saber patir per endur-se la victòria

Primera victòria de les noies del CEB Sant Jordi. Merescuda victòria tot i no fer un gran partit però sabent sobreposar-se a un molt dolent 3r quart, perdre un avantatge considerable i tenint el marcador en contra a pocs minuts del final.

El partit va tenir clarament dues cares, dos bons primers quarts del CEB Sant Jordi amb bones defenses, dominant el rebot i ritme de partit, fent atacs en estàtic intel·ligents i acabant contraatacs amb encert, tot i cometre errors en tirs fàcils (producte del nervis del primer partit i falta de rodatge) les noies del Sant Jordi aconseguiren arribar al descans amb 12 punt d’avantatge i deixant al rival en tant sol 18 punts en dos quarts.

A la represa la reacció local mitjançant defensa pressionant i aconseguint un parcials de 8-0 en pocs minuts van fer sortir del partit al Sant Jordi i acabant el 3r quart amb un parcial desfavorable de 22-13. El darrer quart fou a cara o creu amb les locals defensant molt fort i les de Rubí amb desencert ofensiu i precipitació, errors en els tirs lliures. Tot i això l’equip es va saber sobreposar capgirant el marcador a falta de 6.06 segons i així aconseguir la primera victòria de la temporada que sent fora de casa té un valor moral doble.

CEB Sant Jordi: Laura 16, Pili 2, Ale 05, Marta 06, Anna 11, Vero 2, Carol 2, Paola 11

MVP Vallès: L’ aler Laura Lara va ser la més destacada del matcx amb 16 punts


UB LLEFIÀ 55 – CEEC 40

Parcials: 12-19, 15-7, 12-8, 16-6

Mal primer partit de la temporada per l’ Escola del Carme, on es va reflexar la pobre pre-temporada que ha pogut realitzar l’equip i sobretot la falta d’acoplament de les 5 incorporacions que ha patit la plantilla, entre elles alguna incorporació important que no va poder debutar a la lliga.

Tot i això l’equip de Sabadell va començar dominant el partit i tancant un bon primer quart amb 12 a 19 a favor. A partir d’aquí l’equip local es va tancar completament en defensa, alternant defenses zonals i individuals acumulant molta gent a prop de cistella i va provocar un colapse total en atac per part del equip de Carles Garbayo deixant el resultat al descans de 27 a 26.

Després del descans les locals van seguir controlant el tempo del partit sense complicacions, ajudat per una gran falta d’intensitat visitant i amb estadistiques de tir molt fluixes de les vallesanes (4 de 22 en triples o 2 de 17 en tirs lliures) que es van veure totalment superades i sense recursos per poder lluitar per la victòria per acabar caient de manera clara 55 a 40 amb un ultim quart per oblidar.

El proper partit contra un ex 1ª com el Torredembarra, el CEEC espera millorar la imatge i sobretot canviar les sensacions.

CEEC: Garcia, Marco 9, Fontanet, Piñol, Carreras 1, Mas, Julia 6, Godia 2, Clapes 6, Marrondo 8 Prieto 4

MVP Vallès: Natalia Julià amb un gran treball sota els taulells 6 punts i 9 rebots.


 

CE SANT NICOLAU ‘B’ 33 – SANT ANDREU NATZARET 94

El recent ascendit Sant Nicolau no podria haver tingut una pitjor estrena en el seu debut a 2a Catalana i és que davant es va trobar un rival construït per l’ascens i en estat de gràcia com és a hora d’ara el Sant Andreu de Natzaret, amb vàries jugadores de categoria superior.

Les badalonines ja van marcar el rumb del partit amb un parcial inicial de 0-12 forjat a base de recuperacions de pilota i cistelles còmodes que l’equip d’Abraham Valero no va poder aturar al llarg de tot el partit tal i com reflecteix el clar 4-26 registrat al final del primer període. A partir d’aquí poques coses a destacar en el conjunt grana que veia com l’alt encert exterior del Sant Andreu contrastava amb les seves poques idees en atac, arribant al descans amb un clar 16-50.

A la segona meitat del partit les sensacions de les locals van millorar (10-18) però el Natzaret no afluixà i va seguir ampliant les diferències fins al definitiu 33-64 que deixa a les sabadellenques amb molt feina acumulada de cara al segon matx de la temporada.

CE Sant Nicolau ‘B’: Laura García(5), Andrea Irazoki(2), Clara Burrull(5), Maria Rafel(3), Laura Ferrer(2), Eva Urbano(4), Anna Lamora(2), Aina González, Patricia Álvarez(4), Laura López(2) i Carlota Figueras(4).

MVP Vallès: Poques mencions individuals en un partit tant fluix del Sant Nicolau. No obstant Burrull va ser la màxima anotadora amb 5 punts.

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos