Copa Catalunya: La bona defensa i un genial Cadafalch guien al CB Castellar a la 2ª victòria consecutiva davant El Vendrell (77-70)

 

COPA CATALUNYA

GRUP 2

Classificació

 

CB CASTELLAR 77 – AB EL VENDRELL 70

El Castellar porta 2 victòries en 2 partits

Segueix l’inici fulgurant de lliga d’un CB Castellar que es va desfer a base de treball d’un Vendrell que va tornar a entrebancar-se amb un rival vallesà -a la primera jornada va caure davant del Sant Pere-.

Els instants inicials van començar amb un conjunt local molt ficat en el partit que es va avançar amb un 10-0 construït a base d’encert exterior i sota la batuta d’un Cadafalch que va jugar a un nivell sensacional al llarg de tot el partit. Al segon període els visitants van intentar refer-se per reduir diferències en el marcador però l’excel·lent defensa d’Ewulu i González sobre la referència vendrellenca, JJ Miguel, va ser de llibre mentre que en atac Cadafalch continuava amb el seu recital de tir arribant als 5 triples abans del descans. A l’electrònic un clar 36-25 reflectia el bon estat de joc d’un equip castellarenc que estava deixant una gran imatge al Puigvert.

A la represa el Vendrell va seguir fent mans i mànigues per redreçar el rumb del partit però la fortalesa dels de Mario Lousame va seguir fent acte de presència, principalment, des del punt de vista defensiu en que els locals pràcticament no van permetre concessions. Amb això, i un Cadafalch en estat de gràcia, es va arribar a marges de 20 punts de diferència que deixaven el partit vist per sentència tot i que encara havia de jugar-se un període. Amb 58-42 va donar inici un darrer quart en que els visitants van maquillar el marcador de la mà de la dupla formada per Crabtree i Rovirosa que van aconseguir que el seu equip anotés 28 punts en els darrers 10 minuts aprofitant la relaxació dels locals que, sense massa problemes, van alçar-se amb una victòria amb enganyós resultat per 77-70 que els deixa com a colíders a l’espera de rebre en el que es preveu com un partidàs al JAC Sants el proper diumenge al Pavelló Puigvert.

A nivell individual poc a destacar a un Vendrell on Crabtree (18 punts) i Rovirosa (13) van ser els únics amb encert de cara a cistella. Per part del Castellar cal destacar a Ewulu i González que van fer seva la zona amb 19 rebots entre els dos mentre que Benítez se’n va a anar als 12 punts.

Estadística

MVP Vallès: Albert Cadafalch va fer un d’aquells partits màgics que van més enllà dels seus sensacionals números estadístics: 31 punts, 3 rebots i 6 assistències destacant una sèrie formidable de 8 de 12 en triples.

Q. Gómez

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos