Copa Catalunya: La UESC s’anota el derbi vallesà de la jornada inaugural derrotant l’Sferic (62-54)

 

 

COPA CATALUNYA

GRUP 2

Classificació

La UESC es va imposar en el 1r derbi vallesà del curs 2013-14 a Copa

 

Dissabte, a Sant Cugat, es va jugar el derbi vallesà del Grup 2 de Copa Catalunya entre la UESC i l’Sferic Terrassa. Els locals, reforçats amb el fitxatge de l’ex Sferic Jordi Vilavella, partien amb l’etiqueta de favorits davant un jove Sferic acabat de pujar de 1a Catalana. Va ser el típic partit d’inici de temporada regular on tots dos equips van sortir amb molt de respecte entre ells i amb defenses que es van imposar clarament als atacs.

L'Sferic va pagar cars els seus problemes en el rebot defensiu i ofensiu

Va començar millor la UESC, amb un Sferic sense prou agressivitat defensiva. La UESC va dominar el rebot, tant d’atac com de defensa amb Jordi Pons al capdavant, i això li va donar les primeres avantatges del partit en el primer quart (19-15). Corregida aquesta situació inicial per part de l’Sferic, en el segon quart, els jugadors de Terrassa van agafar més confiança en el seu joc d’atac i van tractar de tu a tu a la UESC. Producte d’aquesta reacció es va arribar el resultat de la mitja part amb un 31-33 favorable a un Sferic que havia aconseguit treure’s la pressió del damunt i jugar a un molt bon nivell (12-18 en tot el 2n quart).

Al  tercer quart va tornar a aparèixer la UESC, que va demostrar el seu nivell amb 6 jugadors que van anotar 8 o més punts. El parcial de 16-6 va ensorrar la resistència de l’Sferic de Manel Blanco, mentres que el conjunt de Marc Guillem ho aprofitava per escarpar-se. La defensa poc efectiva de l’Sferic i la superioritat de la UESC en el joc interior van marcar el desenllaç del matx, cosa que va fer que les diferències s’ampliessin 47-39. Tot i que en els darrers minuts de partit el resultat es va ajustar, la UESC va poder assegurar-se el triomf davant un Sferic que no va poder mantenir el nivell ofert al 2n quart.

Estadísticament cal destacar les 18 faltes senyalades a la UESC i les 29 a l’Sferic, així com un 23/36 de tirs lliures locals per 8/14 de visitants.

En definitiva, un primer partit que fa pensar que la UESC pot ser un equip destinat a estar com a mínim a la zona mitja-alta de la classificació i que l’Sferic encara te marge de progressió per intentar aconseguir el seu millor nivell, un nivell que l’ha de portar a aconseguir el seu gran objectiu, la permanència.

MVP Vallès: El pivot Jordi Pons va ser molt dominador sota els taulells amb un doble-doble d’11 punts i 14 rebots que va ajudar de forma clau a la UESC a guanyar el partit.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos