Categoría | Categorías inferiores

L’ansietat priva al júnior de Sabadell Bàsquet que es queda sense plaça a Preferent

 

Aquest any el equip Junior del Sabadell Basquet ,com venia essent habitual , no podrà representar a la nostre ciutat en la màxima categoria catalana del bàsquet de formació. Sabadell no tindrà representant. En les fases d’ascens a preferent celebrades aquest cap de setmana el equip no ho va aconseguir i lluitarà durant tota la temporada per intentar mereixer tenir un lloc en el play off per el títol,.. però en la divisió Interterritorial, el segon esglaó de la categoria .
Unes fases  d’ascens son com un Torneig del KO , no son una lliga on guanya el més regular , es fan a l’agost quasi en plenes vacances,amb tots els equips amb poques hores de treball , es un sí o sí,  i si no ets molt superior als teus competidors, moltes vegades el saber estar en el camp quan és el moment , és la clau de la victòria.
Sabadell Basquet era cap de sèrie, enquadrat en un grup assequible però gens fàcil amb Circol Catòlic de Badalona (amb un balanç l’any passat de 1-1 amb els sabadellencs)  i Igualada (molt bona temporada la passada a Interterritorial) com a rivals.
La bona imatge i millors sensacions  que el equip va donar fa una setmana en front al potent junior del Manresa a qui va tenir contra les cordes 35 dels 40 minuts, no es va poder repetir aquest cap de setmana.
L’equip, segurament amb més ansietat que confiança en ell mateix , va tenir la possibilitat de guanyar els dos partits , però no ho va aconseguir.
Tot i el resultat que segur no és el que els col.lectius volien, cal felicitar el treball de jugadors, equip tècnic i el sacrifici de les families dels jugadors que s’han deixat l’ànima  preparant aquestes fases amb la màxima il.lussió. Per davant tenen una temporada que pot ser sensacional i que els ha de servir per seguir-se format per el salt a la categoria sènior que la majoria de jugadors faran el any que ve.

Circol Catòlic de Badalona 77  -  Sabadell Basquet 65

Resultat enganyós doncs a manca de 3 minuts el partit era a -3 i fins aquells moments tot va ser un constant d’alternatives. Els primers 8 minuts de partit segurament no van ser la clau de res,però van marcar com aniria tot. 21-10 per uns  badalonins desbocats i un Sabadell que volia jugar al mateix.
Els sabadellencs canvien defensa i comencen a jugar en equip i en el minut 4 del segon quart el partit ja s’havia igualat 24-23. Tres bones defenses , amb tres recuperacions però també tres precipitacions  impedeixen que el equip es posi per davant, acabant el segon quart amb - 6.
Els millors minuts dels sabadellencs van venir en el tercer quart , 7-8 minuts de bona defensa i control de partit van donar la volta al marcador i a manca de 2 minuts per acabat el tercer quart +4 i pilota , però aquí, un cop mes les ganes de resoldre i acabar aviat van portar a perdre els valors gràcies als que el equip havia remuntat i amb dos minuts de bogeria un parcial de -9 possava un altre cop el quart en -5.
El cop moral que va representar veure com en un no res la remuntada que havia costat tres quarts se n’anava en orris , va ser massa fort per tenir un bon inici de darrer quart  i tot i que mai es va perdre la cara i a manca de 3 minuts el equip era a  -5 i safata fallada en solitari d’un  jugador sabadellenc , el partit es veia que no podia anar al costat dels del Vallès .
Una llàstima, els dos equips van demostrar el igualats  que estaven sobre el paper però finalment el partit i la primera opció de ser a Preferent va caure en mans del Circol Catòlic de Badalona.
Comentari a part mereixen la parella arbitral, sobretot el arbitre principal, la seva actuació entenem que no sibilina tot i que ho semblava no va ajudar en res a que no es parlés d’ells,  fet al que han de aspirar per poder fer un bon arbitratge.

Sabadell Bàsquet  72 – Igualada 74

Sabadell Bàsquet  es presentava en el partit desprès de la derrota del dia anterior encara amb possibilitats de Preferent. Les mateixes passaven sempre per guanyar , intentar que fos per la  major diferència de punts possibles,  per així  mirar de ser el millor segon o fins i tot  primer si Igualada en el partit posterior guanyava  a Circol Catolic.
El rival era una incògnita amb opinions per tots els gustos. Finalment el cert és que un superior Sabadell Basquet va tenir mil i una oportunitats  per trencar el partit en els tres primers quarts que no ho va acabar de fer i que al final del tercer amb +11 una increible i injusta  falta tècnica en contra de l’equip vallesà que va portar al Igualada a transformar els dos tirs lliures amb un posterior triple, va fer trontollar la confiança dels jugadors sabadellencs essent  clau en el desenvolupament final del partit .
A partir  d’aquí un altre cop, com el dia anterior ,  les ganes de guanyar es van confondre amb l’ansietat. Un Sabadell  Basquet insegur va deixar de jugar a allò que li havia permés arribar fins i tot a un +13 i es va endinsar en un túnel on en va sortir amb un increïble parcial en contra de -15 en poc mes de 7 minuts . El partit doncs s’havia tornat a escapar.

D.M.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos