Lliga Catalana EBA: La lesió de Ramírez condiciona al Sabadell Bàsquet a la pista del potent Collblanc

 

LLIGA CATALANA EBA

 

AEC COLLBLANC TORRASSA 87 – SABADELL BÀSQUET 65

Parcials: 23-24, 19-15, 17-9, 28-17.

Sabadell Bàsquet no es sobreposa a la lessió de Jonathan Ramírez i cau en el seu debut amb un resultat que no reflexa la igualtat viscuda entre els dos equips en la primera mitja part del partit.

Amb 45-45 al minut 4 del 3r quart, la igualtat era present des del inici . Amb les defenses encara una mica de pretemporada els atacs brillaven. Collblanc com era de suposar superior en el joc interior ( tot i el treball i les ganes dels pivots sabadellencs,moltes segones oportunitats favorables al equip local ), però Sabadell Bàsquet ho era en el exterior, amb uns magnífics Ramirez y Guardia (genial el seu segon quart), llàstima que els bases aquest cop no van estar en atac massa encertats .

Però a 6 minuts per finalitzar el tercer quart i després d’un d’aquells triples estratosfèrics als que ens té acostumats, Jonathan Ramírez cau malament i es lesiona el turmell de certa gravetat ( segons les primeres estimacions 2-3 setmanes de inactivitat ) i el partit canvia.

Sabadell Bàsquet no troba la manera de jugar sense un dels seus grans referents , es perd el concepte de joc col.lectiu ( segurament l’eina que hagués permès continuar en el partit), es volen trobar solucions individuals sense massa encert oblidant que al davant es tenia segurament la plantilla més important quant a noms i qualitat de tota la categoria (amb forces jugadors ex ACB i LEB), plantilla que no va perdonar aquesta manca de control que del minut 5 del tercer quart al 5 del quart va tenir el equip sabadellenc. El parcial de 14-3 en els sis minuts següents a la lesió de Ramirez va marcar el darrer quart amb un Sabadell Basquet que només es va tornar a trobar en els darrers minuts.

De totes formes, sensacions no del tot negatives per l’equip sabadellenc. L’entrada en temporada millorarà segur el concepte físic (ara encara en treball de càrrega) que portarà a una millora en la intensitat defensiva i un millor acoplament general de la plantilla amb forces debutants a la categoria . Tot i això s’està competint a bon nivell.

En quan al Collblanc que dir, la gran qualitat general de tota la plantilla li permet superar aspectes del seu joc avui encara febles i que de ben segur a mesura que avanci la temporada el portaran a lluitar per els llocs de privilegi de disputa el ascens de categoria.

Destacats: Per Sabadell Bàsquet Roger Guardia i Jonathan Ramirez, per part de Collblanc, el seu joc interior (Mestres, Navarro, Andrés…), quasi 20 rebots de diferencia a favor del equip local.

O.Y.

Comunicació Sabadell Bàsquet.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos