Lliga EBA: El Sabadell Bàsquet derrota al poderós CB Tarragona 69-66 en un amistós on va demostrar el seu nivell

 

PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA

SABADELL BÀSQUET 69 – CB TARRAGONA 67

Parciales: 15-10, 18-15, 19-22, 17-20.

Estadística

Positiu partit amistós per un Sabadell Bàsquet que el passat divendres dia 13 de Setembre s’imposà al CB Tarragona 69-67,  gran candidat a l’ascens de Lliga EBA, en un matx on els de Raül Martínez van oferir grans sensacions de joc davant un rival d’enorme potencial. El diemcres dia 11 de Setembre el Sabadell Bàsquet va jugar un altre amistós, en aquest cas també guanyat per 43-91 a la pista de l’Sferic de Terrassa de Copa Catalunya. El partit davant CB Tarragona va servir a tothom, també al club local per fer el test logístic pre-inici de temporada després l’estiu . Tot va anar rodó gràcies a la col.laboració de forçes persones i de jugadors de base el club local.

El partit va començar amb un marcador de 0-5 en el seus 2 primers minuts que feia pensar que CB Tarragona, seguint la història de la temporada passada, no ho tindria massa difícil per endur-se la victòria, però afortunadament per els espectadors locals, tot i l’horari  (21:30 h.), l’equip sabadellenc va anar trobant el seu lloc basant-se en una molt bona defensa individual con a fonament per la seva recuperació.

Resultat de 15-10 al final del 1r quart i un 33-25 al final del 2n, amb un CB Tarragona amb una marxa menys en atac tot i que apretava bé en defensa, l’equip local que no va saber aprofitar el moment per agafar més distància, sent un 30-21 amb un parcial de 10-0 i com a màxima renta a favor, cosa que tot i així deixava el partit obert, tot esperant la reacció tarragonina que es sabia arribaria. Al 3r quart el CBT va gaunyar per 19-22, col.locant-se a dalt amb un 36-41 de parcial en el 3r quart. En el tercer i quart quart CB Tarragona va continuar apretant però a la vegada va millorar els seus percentatges d’encert en atac i en quart i mig es va possar per davant + 1 . Faltaven 5 minuts per acabar el partit i semblava que el pronostic es compliria . Però en aquell moment els homes de Raul Martinez i els mateixos tècnics van treure el metrònom del partit i el van saber portar a bon port.

El CB Tarragona va tenir el llençament per empatar el partit però no ho va aconseguir. Sabadell Basquet s’emportava una victòria de prestigi que de ben segur donarà encara mes il.lusió a l’equip i al col.lectiu. Cal destacar els minuts del jove pivot de Montenegro Luka Banovic, excel.lent en la primera part on llastimosament es va carregar de faltes i va poder participar menys en la segona, excel.lents Albert Devesa i Marc Ollé com directors de joc (3 assistències per part de cadascun) i bona lluita, sacrifici i resultat d’Ángel Valdez sota els taulells (6 punts i 12 rebots) , i decisius quan més falta feien Roger Guardia (16 punts) i Jonathan Ramírez (18 punts).

Saad Keiche, el pivot argelià de 2’30 m. que si no hi ha canvis els propers dies podria ser nou jugador del equip local, també va participar ajudant, tot i els pocs minuts en pista, a la defensa local (4 rebots i 2 taps en 6 minuts), plantejant molts problemes al equip visitant.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos