Lliga EBA: Sabadell Bàsquet completa el seu joc interior amb el montenegrí Luka Banovic

 

Banovic en la seva etapa a Girona (foto: CB Sant Josep Girona)

Finalment el jove pivot de Montenegro de 19 anys i 2,03m. Luka Banovic, internacional en categories inferiors per el seu país, continuará la seva formació per intentar en un futur ser jugador de les màximes categories, a l’Estat Espanyol, en concret al grup Català de lliga EBA i en les files de Sabadell Basquet.

Nascut a Niksic (Montenegro) el 5 de Febrer de1994, serà la 4ª temporada que el jugador balcànic és a Espanya. Els primers dos anys en edat junior a Girona 2010-2011 i 2011-2012 , on a més de jugar i arribar amb el seu equip als Campionats d’Espanya, va participar ja de forma habitual amb l’equip EBA d’aquella ciutat i fins i tot va debutar en el equip de LEB Or.

La temporada passada va defensar els colors del Wifi Balears de Palma de Mallorca de lliga EBA (en el mateix grup que el equip sabadellenc) amb no tanta fortuna com els seus 2 anys anteriors.

Luka ajudarà amb la seva qualitat i fortalesa al joc interior vallesà, tan complicat sempre de cobrir i es trobarà envoltat per una jove estructura tan de jugadors (vuit per sota de 22 anys) , com d’entrenadors , que juntament amb el seu treball l’han de pemetre ser important en una lliga que com sempre es presenta com una de les més, sino la de més qualitat i competitivitat del Estat.

D.M.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos