2a Cat. Fem.: El Sant Jordi s’endú el derbi de les urgències mentre que CEEC cau davant el líder

Jornada negativa en el grupo 1 de la 2a Catalana donde solo el CEB Sant Jordi pudo ganar a costa del CE Sant Nicolau en el derbi de la semana mientras que Cerdanyola en casa frente a Vilafranca, Carme contra St Andreu Nazaret en Sabadell y Castellar en Reus y Q Basket en Llefia perdieron sus partidos.


CE SANT NICOLAU “B” 47 – CEB SANT JORDI 48

Parciales: 14-17, 7-8, 15-12, 11-11

Partido intenso disputado el Domingo pasado en Sabadell, entre el Sant Nicolau B y el CEB St.Jordi de segunda catalana. Victoria de éste último 47-48 trabajando muy bien el ataque y estando intensas en defensa. El cambio de entrenador dió paso a un cambio en el estilo de juego inculcado por el actual entrenador,  Fernando Flores.

Durante el primer cuarto las chicas del CEB Sant Jordi movieron muy bien el balón en ataque,cosa que dió pie a un buen parcial de 14-17. En el segundo cuarto  ambos equipos apretaron la defensa encadenando un parcial de 7-8.

Llegada la segunda parte del partido,el CEB St.Jordi aguantó el cambio de ritmo en ataque aplicado por el Sant Nicolau, intensificando la defensa y contrataque. Y una falta realizada a escasos segundos de finalizar el partido, generó los 2 tiros libres que dieron la victoria a las Seniors del CEB St.Jordi.

MVP Vallès : Laura Lara volvió a ser la mas destacada del partido con 9 puntos

F. Máez

 

CEEC “A” 36 – AE SANT ANDREU DE NATZARET 61

Partit fluix del CE Escola del Carme davant de líder de la categoría, un Sant Andreu de Natzaret llençat.

El CEEC no va poder amb el potencial de Sant Andreu de Natzaret

Les badalonines van sortir molt endollades a la pista conscients del que s’hi jugaven i van estar molt encertades en els tirs exteriors, l’atac del CEEC funcionava de forma més que correcta però lá defensa feia aigües. 12-22 al final del primer període. El segon periode les jugadores carmelitanes foren capaces d aturar l’allau de joc visitant pujant el llistó defensiu i tancantse molt més davant les escomeses rivals, no obstant molts errors en situacions senzill feren que l equip de CEEC no pogués restallar distancies. 20-32 a la mitja part.

El tercer periode fou la tomba de les locals que no van anotar cap punt fins el minut 8, les visitants jugaven a plaer al contraatac i la defensa zonal proposada per l’ equip sabadellenc no era prou per aturar el talent ofensiu del Sant Andreu. 5-15 de parcial en aquest periode letal per les aspiracions del nostre equip.
El quart període fou un tramit, malgrat algún intento local de maquillar el resultat l’equip líder va seguir continuant ficat dins el partit i va aturar qualhsevol intent de reacció de les carmelitanes.

CEEC

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos