2a Cat Fem: Sant Nicolau venç en un dur derbi davant el Castellar i Q Basket s’imposa per la mínima

Jornada negativa pels equips vallesans del grup 1 de 2a Catalana ja que la gran majoria de partits van acabar amb derrota. Ajustades derrotes del CEB Sant Jordi i CEEC a casa en front Parets i Torredembarra, el Cerdanyola va caure de manera ajustada en la seva visita a Morell, en el derbi vallesà de la jornada el Sant Nicolau B es va imposar a pista del Castellar en un disputat partit mentres que el Q Basket va guanyar de manera agónica el seu partit a Sant Cugat envers el Minguella.

CB CASTELLAR 51 – CE SANT NICOLAU ‘B’ 60

Victòria ajustada del Sant Nicolau en un igualat derbi vallesà que no es va decidir ben bé fins al final. La igualtat va ser total en aquest encontre però les noies d’Abraham Valero sempre van anar un pas per davant en el marcador tot i les accions d’un Castellar que va anar entonant-se a mesura que avançava al partit tot i no anar al capdavant en el marcador. Al descans 23-31 i res decidit.

A la represa el partit es va endurir en el pla físic i l’encert d’ambdós equips va ser força escàs, alternat-se fases d’anotació amb altres de col·lapse per part dels dos conjunts vallesans. No obstant, el petit avantatge del descans obtingut per les sabadellenques va ser decisiu perquè el partit s’acabés decantant del costat visitant per un ajustat 51-60.

MVP Vallès: Clara Burrull amb 16 punts va ser la més entonada del conjunt guanyador.

 

Q BASKET SANT CUGAT 56 – AE MINGUELLA 55

El Q Basket va apelar a l'èpica davant el Minguella (foto: Basquetfemeni.cat)

El Q Basket va estrenar el seu casiller de victòries i ho va fer imposant el factor pista davant l’AE Minguella, equip recent descendit de 1a Catalana. L’equip de Marta Ollé, que va alternar moments de bon bàsquet amb altres de més desencert defensiu va aconseguir ser més regular en un tram final en el que els petits detalls van caure del costat de les santcugatenques.

 

CEB SANT JORDI 52 – CB PARETS 58

Parciales: 5-18, 12-9, 15-14, 20-17

Mal partit del CEB Sant Jordi i mal inici a casa. El partit va començar amb un CB Parets ambiciós i potent i un sant jordi sense esperit i massa nerviós encaixant un parcial els primers 8 minuts de 0 a 13 per acabar el quart 05-18.Erros defensius i pasivitat en el rebot, precipitació ofensiva i tot això sumat a un rival convençut de la seva victòria, el segon que encara es va fer esperar uns minuts però arribar una petita reacció local gràcies a l millora defensiva i encert ofensiu, per arribar al decans amb el marcador favorable al CB Parets 17 – 27. Ja al 3r quart el inici de les de Rubí va ser diferent mes agressivitat defensiva, atacs encertats tot i així el saber fer experiència i físic del CB Parets no va deixar que la reacció tingués fruits en el marcador (  final 3r quart 32-41) al darrer quart i ja a falta de pocs minuts les de rubi es van apropar al marcador amb un parcial en 3 minuts de 12-02 però ja era massa tard per aconseguir capgirar el marcador.

CEB Sant Jordi: Pili 5,Albita 7,Ale 3, Carol 2, Ari 3, Anna 9,Vero 2, Laura 21

MVP Vallès: Complet partit de Laura Lara sent la máxima anotadora del matx


CE ESCOLA DEL CARME 43 – TORREDEMBARRA 47

El partit corresponen a la segona jornada de lliga entre l’ Escola del Carme i el Torredembarra va ser mot igualat. L’ equip tarragoní es va acabar imposant per 43-47, desprès d’ anotar tres triples en l’ últim quart. El partit va començar força bé per les vallesanes, amb un parcial a l’ inici de 15-7 en els primers deu minuts. El segon quart se’ l va endur el Torredembarra deixant el marcador molt ajustat al descans ( 26-25). A la represa es va mantenir la igualtat, deixant el partit obert, per resoldre’s en l’ últim període. El major encert, sobretot des de la línea de tres punts, de l’ equip de Tarragona, va acabar decantant l’ encontre del costat de les visitants.”

CEEC: Marcó 1,Sorolla 2,Seguí 6,Piñol 3,Carreras 2, Mas 13, Julià 4, Gòdia , Clapés 4, Marrondo , Prieto 4

MVP Vallès: Carla Mas 13 punts sent la més destacada del seu equip

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos