Categoría | Categorías inferiores

Cadet ‘A’ masculí: Sabadell Bàsquet imposa la seva llei al derbi davant l’Sferic de Terrassa

 

SFERIC Terrassa  51 – Sabadell Basquet 84

Sferic i Sabadell Bàsquet s’enfrontaven  en el que per Sabadell Bàsquet era el primer partit oficial de la temporada després de que el passat cap de setmana el seu encontre amb el CN Terrassa quedés suspés per problemes de la parella arbitral.
La veritat és que la gran diferència entre els dos equips va quedar palesa en el primer quart ( 2-20) i el partit va quedar vist per sentència.
Tot i que el parcial del segon quart va ser per el Sferic ( 19-16 ) , més motivat per la relaxació visitant que va fer baixar la intensitat defensiva ( un dels problemes que pot tenir el equip aquesta temporada si no treballa a fons els 40 minuts )  i les proves portades a terme, el tercer i quart quarts van tornar a ser per els sabadellencs de forma clara , 10-22 el tercer i 20-26 el darrer .
En general bon partit dels cadets sabadellencs amb molt bon percentatge d’encert de tirs de camp ( 50%)  i amb un Santin com a jugador mes destacat amb 18 punts , 3 asistències i 3 pilotes robades , però com és habitual amb un partit d’aquestes característiques ben acompanyat per la  resta del seus companys.
Sabadell Bàsquet: Giralt 4, Canudo 4, Marsol 7, Pablo 8, Contreras 11, Santin 18, Ureta 16 , Ramiro 16.
O.Y. – Sabadell Bàsquet

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos