Categoría | Categorías inferiores

Cadet ‘A’: Sabadell Bàsquet venç en un partit igualat al Sant Jordi

SABADELL BÀSQUET 56 – CEB SANT JORDI 49

Els partits es juguen i guanyen a la pista i hi ha cops  per mes que des de la direcció del equip es repeteix,… això s’oblida. El diumenge , el cadet de Sabadell Basquet amb la baixa de Giralt i amb un Marsol tocat durant tota la setmana, va semblar durant força estona que o  ho oblidava o aquestes dues incidències en una plantilla curta com la que disposa li afectaven mes del que hauria d’haver estat normal.
En general un equip superior tàctica i tècnicament , el local, però que patia i molt donades  les ganes i intensitat del equip visitant que durant tot el partit va lluitar i treballar per tenir mes bon resultat del que  va obtenir al final.
Un primer quart per no oblidar  9-14, on els locals amb una pèssima sortida  eren superats tan en defensa com en atac per el Sant Jordi , on només un Alex Ramiro magnífic   va aconseguir aguantar al Sabadell en el quart. Durant tot el partit, un baix percentatge d’encert de tirs de 2 ( 35% ) i de  tirs de un (49%),. a mes d’ una mes que discreta aportació defensiva on la lluita per el rebot era moltes vegades guanyada per el equip visitant , degut a que els homes exteriors locals no bloquejaven als seus pars , va llastrar les aspiracions del Sabadell Basquet, per la gran quantitat de segones , terceres i quartes oportunitats donades al equip visitant.
Segon, tercer i darrer quart van ser locals però sense brillantor. Fins que en el tercer quart en Ricard Tomas no va ordenar des de la banqueta el canvi a defensa zonal, el partit no es va començar a trencar en favor des sabadellencs. El Sant Jordi va xocar contra un mur, el mur era la defensa en zona local, que va provocar que els visitants no anotessin en els darrers 4-5 minuts del tercer quart i que els locals agafessin un avantatge que al final va ser suficient.
Tot i això el avantatge hagués pogut ser molt mes gran sinó hagués estat per els problemes en el rebot defensiu i el baix percentatge d’encert ja citat prop de la  cistella.
Propera setmana , nou rival. Derbi , Creu Alta Sabadell espera el proper dissabte . A seguir entrenant de valent i a recuperar sensacions.
O.Y.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos