Categoría | Categorías inferiores

Cadet Preferent: Contrast de resultats per una UESC amb jornada doble

 

CADET PREFERENT

Classificació

 

UESC 69 – SESE-A 77

La UESC va sobreposar-se de la derrota a casa amb un bon partit a Lleida (foto: E.Garcia)

Primera derrota des del 31 d’agost que pateix el Cadet 1 de la UESC i, a més, a domicili. Mal partit dels santcugatencs, erràtics en atac i defensant sense intensitat, davant un SESE molt seriós al que li sortia tot bé, incloent un parell de triples inversemblants al límit del temps al  primer i tercer quart. Temps de reflexió al vestidor per preparar el partit contra el Força Lleida al pavelló Barris Nord que es jugava al dia següent.

 

FORÇA LLEIDA 34 – UESC 60

Encara que la derrota de dissabte els va deixar una mica tocats, els nois del Cadet 1 s’han sobreposat. Des del primer minut del partit contra el Força Lleida hem vist un equip molt més concentrat, defensant molt bé, amb intensitat, deixant al rival en 34 punts i anotant amb regularitat (15 punts a cada quart).

Quan l’equip ha aplicat els sistemes en atac, ha assolit situacions fàcils sota cistella i també han encistellat en contraatac, fruit de la pressió defensiva. Com que ningú és perfecte, encara tenen que millorar algunes aspectes del joc: rebot, percentatges de tir i pèrdues de pilota, però amb treball i les ganes que li estan posant, segur que ho aconseguiran.

En aquest partit no hem pogut comptar amb en Guillem García, que va patir un cop al genoll dret al partit contra el SESE. Esperem que es recuperi aviat!. Gran partit d’en Jordi Riera, que ha hagut d’enfrontar-se amb un pivot de 2.02, fent 10 punts i col·locant tres taps. Bon partit  també d’en Brian Amabilino (10 punts, 100% de efectivitat amb tirs de 2) i d’en Nil Baqués (13 punts).

El cap de setmana vinent, últim partit de la primera volta a casa contra el C. B. Tarragona.

L.E. Fernandez

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos