Copa Catalunya: Derrota del CN Terrassa a la pròrroga després d’un final polèmic davant el St Andreu de Natzaret (81-86)

 

COPA CATALUNYA

GRUP 1

Classificació

 

CN TERRASSA 81 – SANT ANDREU DE NATZARET 86

Paricals: 30-20, 17-9, 14-19, pròrroga, 10-15.

Gran partit el disputat a entre CN Terrassa i St Andreu de Natzaret amb desenllaç polèmic per als interessos del conjunt vallesà. Amb 71-69 al marcador i amb 3 segons per disputar, els va ser assenyalada una discutida falta personal quan Riera llançava a la desesperada un forçat triple, aquest va anotar 2/3 tirs lliures i va forçar la pròrroga, en què acabaria guanyant  l’equip de Badalona.

El CN Terrassa va fregar la victòria

Els dos equips van oferir un partit intens, trepidant i ple d’emoció. A la sortida del CN Terrassa va estar pletòric des de l’inici i un primer quart de gran qualitat va donar avantatge, anotant fins a 30 punts en 10 min. (30-20). Però el Sant Andreu de Natzaret va tornar la igualtat al xoc en només dos minuts i amb un parcial de 0-9 va equilibrar el partit, arribant al descans amb 40-43.

A la represa el partit va seguir pel mateix camí amb diferències curtes i molta igualtat, un encertat Denis Izquierdo amb 5 triples i un gran Jaume Santandreu (27 punts i 32 de val.) que va prendre la responsabilitat anotadora en els moments més complicats, van portar l’equip al 57-52 del final del tercer quart, i van seguir dominant el marcador aplicant un canvi defensiu a zona que va bloquejar durant moltes fases l’atac visitant disposant d’una renda de 8 punts (60-52) després d’un 2+1 de Ricard Sociats.

Però els visitants van anar retallant progressivament la diferència igualant a 69 a falta de 17 segons. Després del temps mort demanat, Miquel Fernández va anotar el 71-69 i tot seguit la falta ja esmentada que va portar a la pròrroga, que finalment va conduir a la derrota.

Després de 3 jorandes, balanç d’1-2 pels vallesans. El proper dissabte vel CN Terrassa visita a l’A.E. Boet Mataró.

Estadística

MVP Vallès: L’aler-pívot Jaume Santandreu va ser el més destacat del partit amb 27 punts, 4/6 en triples i 9/11 tirs lliures, a més de 6 rebots, per sumar 32 de valoració.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos