Categoría | Sin categoría

Lliga Catalana EBA: El Quart frena l’accés a la final a quatre del Sabadell Sant Nicolau

 

CB QUART 75 – SABADELL SANT NICOLAU 68

Els de Carles Ribot no van poder desfer-se del Quart a domicili (foto: CESN)

Els santnicoleuencs tenien molt clar quin eren els jugadors referència de l’equip rival i com calia contrarestar-los, però també eren molt conscients que a més de qualsevol recurs tècnic o tàctic havien de mostrar una bona actitud mantenint el caràcter des de l’inici.

Així doncs començava el primer període, els grana amb un gran encert des de la línia de tres i mitja distància agafaven distància en el marcador, tot i que tenien una gran assignatura pendent si volien seguir per davant en el marcador, ser més durs en el rebot, que era el que permetia seguir viu en el partit al equip gironí. (15 -18). En el segon període però, tot es va començar a torçar pels homes de Carles Ribot, ja que el Quart augmentava la seva duresa defensiva sense permetre anotar amb facilitat i això provocava molts errors als grana que els costava seguir sumant, i es posaven per darrera en el marcador (36-29)

Al inici de la segona part, de nou els grana sortien amb les piles carregades per tornar a jugar com en el primer període, buscant posicions netes de tir que els permetessin tornar a anotar. Així va ser, tres triples pràcticament consecutius i cistelles senzilles de mitja distància permetien tornar a posar en taules el partit. (49 – 49). Així doncs l’últim període, on els dos equips es s’ho jugaven tot per anar fins a Tarragona. L’equip local sortia amb les idees molt clares, buscar joc interior per carregar de faltes als pivots grana i així anar a la línia de tirs lliures. Bona part del partit es va decidir desde aquesta zona, on els de Sabadell no van aconseguir tant bon encert com el rival que s’escapava en el marcador i sentenciava el pas cap la final de Lliga catalana. (68 -75)

Estadística

CESN

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos