2a Cat Fem: CEEC s’endú un desigual derbi a Castellar mentre que Sant Jordi i Sant Nicolau són massa irregulars

 

Jornada con un poco de todo en la igualada 2a Catalana Femenina donde Cerdanyola ganó a domicilio en pista del Ribes, Escola del Carme se llevo de manera clara el derbi vallesano en pista del Castellar y el Q Basket sumó una trabajada victoria en un final agónico en casa frente el Torredembarra. Por el contrario Sant Nicolau y CEB Sant Jordi cayeron de manera clara en pista del Vilafranca y en Rubí frente al Llefia.

CB CASTELLAR 36 – CEEC 67

Parcials: 6-13 / 7-15 / 10-22 / 13-17

Victòria balsàmica de les jugadores del CE Escola del Carme a la pista del cuer de la categoria.

El partit es presentava com a una bona ocasió per recuperar sensacions i la confiança perduda la darrera jornada. Tot i uns bons 2 minuts inicials, l’equip del CEEC no agafava el ritme durant el primer periode i es finalitzava el primers 10 minuts amb victòria parcial 6-13 però amb sensacions poc positives. El segon periode la intensitat visitant va anar en augment i fruït de la mateixa s’anaven materialitzant opcions clares de superioritat i contraatacs fàcils.

Després de la mitja part lluny de deixar-se anar l’equip sabadellenc va pujar un punt més l’agressivitat defensiva i va decidir l’encontre amb un parcial de 10-22 que va sentenciar el derbi vallesà. L’últim periode va seguir la tónica del tercer periode i les carmelitanes es van fer amb el partit de manera còmode 36-67.

CEEC

CEB SANT JORDI 43 – UB LLEFIÀ 59

Parciales: 7-14 / 9-18 / 13-7 / 14-20

Este fin de semana, el CEB Sant Jordi no pudo llevarse la victoria en la presentación de su nuevo entrenador, Fernando Flores, delante de afición rubinense. La UB Llefià empezó con un 100% de acierto en tiros de campo durante el primer cuarto y aunque las locales defendieron bien no pudieron evitar un parcial de 7-14 y 9-18 en el segundo cuarto.

Pasada la media parte y ejerciendo un cambio de ritmo en ataque, el CEB Sant Jordi realizó un mejor movimiento de balón cosa que hizo ajustar un poco el marcador con un parcial favorable de 13-7. En el tramo final del match, la UB Llefià aguantó el marcador realizando un intercambio de canastas similar y llegando al resultado final de 43-59.

Actualmente el CEB Sant Jordi lleva un balance de 2 victorias / 4 derrotas.  En la próxima jornada el CEB Sant Jordi se desplazará hasta Torredembarra para jugar un interesante partido contra el equipo local que se sitúa actualmente en la parte alta de la clasificación de 2a Catalana.

CEB Sant Jordi: Jiménez A. (4), Arroyo M. (0),Requena A. (0), Moragas M. (4), Berbel A. (0), Barrios N. (4), García A. (5), Larroy V. (2), Aubets A. (0), Martin C. (0), Moragas P. (2), Lara L. (15)

MVP Vallès: Laura Lara fue la más destacada del match con 15 puntos

F. Máez

 

CE XAMBA 58 – CE SANT NICOLAU ‘B’ 42

Sant Nicolau no va tenir prou continuitat (foto: cesantnicolau.com)

Derrota del sènior B femení de Sant Nicolau davant d’un dels equips que millor han iniciat el campionat de segona catalana en aquesta temporada.

Les d’Abraham Valero van començar el partit molt endollades en atac i fruit d’això van dominar el ritme de partit mentre que les locals no acababen de trobar-se del tot còmodes i, tot i una millora creixent en el seu joc, el Sant Nicolau va dominar arribant al descans amb un favorable 18-24 que feia saltar la sorpresa parcial després de vint minuts de joc.

A la represa la major experiència i profunditat de plantilla del Xamba van ser dos factors determinants per donar-li la volta al marcador. L’encert sabadellenc no era el mateix i això va ser aprofitat per les de Vilafranca per entrar al darrer període amb el partit ben encarat (33-26). Tot i trobar-se a una distància no definitiva el Xamba no va permetre que les granes tornessin al partit i amb una bona treta de la pressió defensiva de les sabadellenques van poder anar augmentant la diferència fins al definitiu 58-42, massa càstig pel bon treball de les col·legials.

MVP Vallès: Aina Gonzalez amb 15 punts va liderar l’atac de les sabadellenques.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos