Categoría | Categorías inferiores

Cadet Preferent Femení: Una mala primera part condemna al CE Sant Nicolau a Badalona

 

JOVENTUT BADALONA 57 – CE SANT NICOLAU 38

Les de Mireia Capdevila no van jugar un bon partit a Badalona (foto: cesantnicolau.com)

La jornada passada les cadets del CE Sant Nicolau van visitarla històrica pista de La Plana a Badalona, per enfrontar-se a la Penya, un equip que portava un balanç de 0 victòries i 9 derrotes. Els primers minuts varen demostrar que les locals, posarien tot de la seva part per aconseguir la primera victòria i van sortir molt fortes, jugant molt ràpid i desbordant a les grana en tots els aspectes. Al final del primer període el marcador reflexava un 21-4 per les de Badalona, cosa que posava molt complicat el partit per a les noies de Sabadell. El segon període va seguir en la mateixa línia, les grana molt apagades, no aconseguien moure la pilota i sobretot no aconseguien anotar, i per contra, darrere, no eren prou sòlides i la Penya cada vegada agafava més distància. El resultat al descans era un 33-12 favorable a les locals.

A la represa, les grana, varen mostrar una tímida reacció, i amb un parcial ràpid de 0-12, pràcticament en 2 minuts, se situaven a 10 punts de les locals i veien una mínima esperança. Tot i així, unes verd-i-negres amb molt més caràcter i molt superiors en tots els aspectes del joc, varen ajustar defensa i es tornaren a col·locar 15 punts per davant al final del tercer període amb un 45-30. Finalment, un últim quart gris i poc lluït per part dels dos equips i un marcador final de 57-38, que col·loca a les grana amb un balanç 5-5 a la classificació.

CESN

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos