Categoría | Categorías inferiores

Cadet Preferent: La UESC desfà al Girona a base de defensa

 

Cadet Preferent

UE SANT CUGAT 81 – CB GIRONA 42

Els santcugatencs van brillar en defensa (foto: Enri Garcia)

Per tal de mantenir les aspiracions de pujar al grup 1 de Preferent, d’ara endavant cada partit del Cadet 1 de la UESC és una final. El passat dissabte els santcugatencs rebien al Club Basquet Girona. El partit no va començar gaire bé pels locals amb una defensa no gaire ajustada i encert del Girona en els llançaments , encaixant un
primer parcial de 16-23. Segon quart i la cosa ja comença a rutllar en defensa. Encaixant només 8 punts i mantenint el ritme en atac (28 punts).
Mitja part amb un 40-31 a favor.

A la segona part els santcugatencs van ajustar una mica el làser i van clavar 6 triples, un 3 de 3 d’en Pau Jareño, acompanyat pels Òscars i l’Oriol Centelles, que van ajudar a fer més efectiu l’atac local. Continuaren els locals amb una bona defensa, sense cometre gaires faltes, per un parcial de 23-9 al tercer quart. A l’últim quart l’equip gironí va abaixar una mica els braços i va encaixar un 18 a 2 definitiu.

Els màxims anotadors van ser en Nil Baqués (21 punts), en Pau Jareño (14 punts) i l’Oriol Centelles (13 punts). Bon partit també d’en Jordi Riera amb un 17 de valoració.

L.E. Fernandez

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos