Categoría | Categorías inferiores

Cadet Preferent: Un sòlid Cornellà va derrotar a la UESC arrabassant-li el bàsquet average

 

CB CORNELLÀ 65 – UE SANT CUGAT 54

El Cornellà va aprofitar la inconsistència de la UESC (foto: J.Baqués)

Victòria merescuda del C. B. Cornellà que va superar a la UESC 1 per 65-54. Aquesta derrota allunya la possibilitat de quedar primers de grup, però es manté l’objectiu de pujar al grup 1.

El C.B. Cornellà es va mostrar superior a totes les facetes del joc, fent molt bons percentatges de tir i defensant amb molta intensitat. Pel que fa a la defensa, la UESC va cometre només 12 faltes personals i el Cornellà 21, demostrant que potser el nostre cadet va ser massa tou. Comparant percentatges de tirs lliures, el Cornellà va encertar 12 de 16 i la UESC, 6 de 16. Els triples també van ser un malson pels santcugatencs (2 de 8).

El partit va començar amb una UESC molt poc encertada, que va encaixar un 18-7 al primer quart. Aquest parcial va marcar el resultat final, perquè el segon quart va ser per als vallesans (18-19), el tercer per el Cornellà (14-10) i l’últim també per la UESC (15-18).

Cal destacar l’esforç que els nois van fer a partir del segon quart. Es van buidar i ho van donar tot per intentar capgirar el marcador suant de valent la samarreta. A l’inici del tercer quart els de Joan González es van acostar a cinc punts (31-36), però el Cornellá amb un parcial de 7-0  va tornar a allunyar-se. A dos minuts del final, una antiesportiva i una tècnica van acabar amb qualsevol oportunitat de remuntada o com a mínim de compensar el “basket average” entre els dos equips (la UESC va guanyar de 3 a casa).

L’Óscar Argemí es va lesionar al primer quart i no va poder participar a la resta del partit. Tampoc va poder jugar en Guillem García que encara s’està recuperant de la seva lesió.

Els màxims anotadors van ser en Nil Baqués (12 punts) i l’Oriol Centelles (10 punts). L’Oriol també va destacar en l’aspecte defensiu, agafant 8 rebots i recuperant 5 pilotes.

L.E. Fernández

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos