Copa Catalunya: El Sant Pere s’imposa a l’Sferic en el derbi terrassenc a base de constància liderat per Planas i Fernández (72-61)

 

 

Villar (9) i Fernández (8), atents a un tir lliure de Costa (7).

CB SANT PERE 72 – SFERIC 61

El Sant Pere es va imposar al derbi terrassenc de Copa Catalunya per 72-61 davant l’Sferic en un partit en el que sempre va anar per davant en el marcador. L’Sferic segueix com a cuer, mentre que el Sant Pere és 14è classificat (un partit menys).

L’inici de partit va ser perfecte pel Sant Pere, amb un parcial de 9-0 i tres triples. A l’Sferic li va costar entrar en joc i després d’una important diferència en contra (13-2, minut 6), va reaccionar amb un parcial de 2-9 que confirmava el seu despertar. El primer quart va acabar 15-11.

Al 2n quart el Sant Pere seguia per davant pero l’Sferic no li perdia la cara al partit, tot i que els locals va controlar perfectament les seves millors armes ofensives (en conjunt Villar, Layana i Palou van anotar 3 punts en tota la 1ª part). Un bon final de 2n quart va fer que el Sant Pere passés d’un 24-20  aun 35-26 molt positiu pels seus interessos mentre l’Sferic veia com li tocava remar a contracorrent.

La història de l’inici de partit es va repetir en la represa. El Sant Pere va saltar a la pista amb una marxa més que el seu rival i amb un parcial de 10-3 va obtenir el seu màxim avantatge en tot el partit (45-29), parcial que s’ampliava a 17-5 si es té en compte el final de la primera meitat. Tot i això, l’Sferic va saber reaccionar i amb un gran parcial es va acostar de nou, demostrant grans signes de competitivitat tot i estar sempre per darrere (46-41, minut 29).

L’últim quart va començar 52-41, amb un Sferic disposat a tot. Ricard Lozano va ser clau anotant 6 punts seguits, cosa que deixava l’Sferic a prop (54-47). Pero el Sant Pere va voler evitar sorpreses i des de la defensa i de nou recuperant l’encert en el triple es va escapar sentenciant el partit. A més a més, en el tram final va aparèixer un Líndez inèdit, que va anotar els 7 últims punts del Sant Pere (de fet, va acabar amb 7 punts al seu compte particular), donant el toc de gràcia a un Sferic que va acabar claudicant.

Sant Pere: J. Costa (2), M. Vintró (11), J. Sánchez (10), A. Líndez (7), R. Planas (12), E. Pérez (4), K. Thereze (4), J. Claramonte (3), E. Fernández (19).

Sferic: E. Villar (5), D. Abad (6), M. Aymerich, R. Graells (9), D. Ayuso (4),  M. Sow (3), G. Layana (3), R. Lozano (13), P. Del Arco (10), X. Palou (8).

estadística

MVP Vallès: Edu Fernández, amb 19 punts i 4/7 en triples, va ser el referent dels locals

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos