Copa Catalunya: Un Castellar imparable en ataque no dio opción a un Sferic débil defensivamente (63-88)

 

COPA CATALUNYA

GRUP 2

Classificació

SFERIC 63 – CB CASTELLAR 88

Parcials: 19-29, 40-50, 53-69, 63-88.

Larry Ewulu no jugà davant l'Sferic (foto: L'Actual)

Els homes de Manel Blanco van patir la novena derrota de la temporada davant un Castellar més consistent, que no va trobar a faltar a Larry Ewulu, 63-88.

Essent el dia de la presentació, i amb força afluència de públic, l’ SFERIC pretenia realitzar un bon començament que marques la pauta del partit. Res més lluny de la realitat, 2 triples visitants i un espectacular 2+1 de l’ ex SFERIC David Pino (un autèntic malson per la defensa egarenca) situaven les primers avantatges visitants al marcador. Els locals van tardar en despertar, i un cop anotaren la primera cistella van mantenir el frec a frec al marcador, però mai baixant de la barrera psicològica dels 10 punts en el primer quart.

Després d’ encaixar 29 punts els primers 10 minuts, la prioritat dels de Manel Blanco era endurir la defensa, i durant la primera meitat del segon quart ho van aconseguir. 5 punts visitants en 5 minuts acostaven al SFERIC, que trobava en els triples de Xavi Palou i en la presència als dos costats de la pista de Mansour Sow els seus arguments per igualar el partit. L’aparició del tirador visitant Dani Benítez als últims minuts del quart obria l’ aixeta anotadora visitant. A l’ equador del partit 40-50.

L’ SFERIC necessitava entrar molt concentrat a la segona part, doncs la diferència, tot i no ser definitiva, era perillosa. Un fatídic final de quart dels locals disparava al Castellar al marcador i limitava moltíssim les aspiracions de victòria local.

L’ últim quart es va fer força llarg per l’ SFERIC. Un joc ofensiu poc fluid i una defensa massa tova permetia als visitants augmentar la renda amb facilitat, recolzant-se en Pino i Roure, especialment inspirats en aquest darrer quart.

Derrota complicada per els egarencs, que miraran de buscar la primera victòria fora de casa a la pista del Ramon Llull. Per la seva banda el Castellar s’enganxa al bloc d’ equips amb 6 partits guanyats i mira cap amunt.

Sferic: R. Lozano (2), E. Villar (14), D. Abad (1), P. Del Arco, R. Graells (4), -cinco inicial-, J. Marcet, M. Snow (5), G. Layana (6), D. Ayuso (6), X. Palou (17), M. Aymerich (6) y M. Jiménez (2).

CB Castellar: A. Cadafalch (5), T. Roure (16), D. Pino (23), N. Caldera (2), S. García (16), -cinco inicial-, J. Comellas (2), R. Cutrina (4), E. González (4), L. Ruiz (3) y D. Benítez (13).

Estadística

MVP Vallès: En su regreso a su club de toda la vida, el escolta David Pino fue el mejor con 23 puntos y 26 de valoración, estando altamente acertado con un sólo fallo en tiros de 2: 9/10.

JOAN MARCET

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos