Categoría | Personajes

Els sabadellencs Fede Bars i Susana Bosch tornen amb una medalla de bronze de Letònia

 

Els sabadellencs Susana Bosch i Fede Bars van participar al 1er stage de l’EYBL (European Young Basketball League) que es va disputar a la localitat de Saldus (Letònia) com a part del cos tècnic (entrenadora ajudant i delegat, respectivament) del 100×100 Basket Olost que va aconseguir una meritòria tercera plaça després de que es produís un triple empat al capdavant de la classificació amb el Parnu finès i el Khimki rus.

Resum de l’stage

Bars i Bosch flanquejant l'entrenador Jordi Sáinz

El dissabte a les 10:30h el conjunt del 100×100 bàsket Olost s’enfrontava a un dels rivals més complicats d’aquest stage el Khimki, els osonencs varen començar bé i al descans dominaven el marcador de dos punts 23 a 25, a partir de la mitja part l’equip rus va aconseguir trobar el seu joc i els catalans no podien aconseguir el nivell de joc mostrat en la primera part, arribant-se al final del partit amb una dura derrota amb un resultat de 52 a 39, s’iniciava l’stage durament per els olostencs, ja que no s’havia realitzat un mal partit, però l’efectivitat en atac va ser gairebé nul·la.

Per la tarda el rival el Red Wings, a priori complicat però assequible, al final el jugadors de Jordi Sainz i Susana Bosch aconseguiren endur-se comodament el partit sense gaires complicacions, peró amb lesions importats per la resta de torneig con la de Sergi Carrión i per el decurs del partit a Nil Brià, el resultat final 64 a 36.

Diumenge la jornada s’iniciava amb un altre dels conjunts rivals complicats per la classificació final el Parnu, el partit va estar molt maco, els jugadors del 100×100 bàsket Olost varen jugar molt i molt bé, tant en atac com en defensa i aconseguiren aturar l’allau de joc dels jugadors importats del Parnu, menys un d’ells que va anotar 31 punts per el seu equip, la gran feina feta en equip per el jugadors olostencs va permetre una gran victòria davant d’aquest gran equip 54 a 56.

Per la tarda el partit contra els organitzador i anfitrions del torneig, un partit amb les grades plenes de gent, va ser un partit molt complicat de jugar per els catalans que no aconseguiren en cap moment entrar en partit, i el conjunt de la ciutat el va posar en moltes i moltes complicacions, finalment el partit va ser cara i els olostencs aconseguiren la victòria per 37 a 33.

El matí de diumenge era molt dens per l’expedició de l’Olost a primera hora tenia partit contra el Topo, que finalment la victòria molt treballada fins a l’últim segon de partit, ha acabat amb 51 a 50, el 100×100 bàsket Olost tampoc ha sabut habituar-se a l’horari de joc fins a ben entrada la segona meitat de partit

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos