1a Catalana F.: Jornada 12 amb un St Nicolau que és situa líder i un CN Sabadell que s’exhibeix. La UESC perd a casa i la JET “B” supera al CN Terrassa en el derbi

 

1a CATALANA FEMENINA

Jornada 12

Classificació

 

Jornada positiva pels vallesans amb un Sant Nicolau que no va fallar davant el Sedis “B” i es col.loca líder aprofitant la derrota del Nou Bàsquet Olesa contra el Sant Fruitós en un duel de la zona alta. El CN Sabadell va esclafar el Sant Just i és a un triomf del liderat, mentre que la JET “B” va vénçer al CN Terrassa en el duel terrassenc, cosa que situa al Natació encara més de ple dins la lluita per la permanència. A més, la UESC va cedir a casa davant el Viladecans “B” 76-79.

 

CN TERRASSA 48 – JE TERRASSA “B” 57

Parcials: 13-12, 9-10, 8-17, 18-18.

El partit començava de cara per a les locals, que anotaven un 7-0 d’inici que deixava glaçada la JET B. Tot i així, a la segona meitat del quart les visitants tornaven el primer parcial amb un 0-10, i igualaven el partit.

En el segon quart, les diferències, de 3/5 punts, eren favorables a les del CN Terrassa, que estaven aconseguint moltes cistelles amb les segones opcions després dels rebots ofensius. La JET B, que no s’arronsava, buscava sumar des de bones transicions i castigant les faltes amb els tirs lliures. Així, s’arribava al descans amb el 22-22 al marcador.

A la represa, la JET B, molt seriosa en atac, sumava 4 punts seguits i es posava, per primera vegada, per davant al marcador (un avantatge que ja no perdria en tot el partit). Les alternatives defensives de les blaves feien que el Natació tingués problemes per escollir les millors opcions d’atac, i una JET B molt constant seguia sumant i eixamplant la diferència al marcador.

A l’inici de l’últim quart, el resultat era de 30-39, i quedaven 10 minuts per a que les del CN Terrassa busquessin el revulsiu que els permetés donar la volta al marcador. I el trobaven des dels tirs lliures d’una falta i una cistella ràpida, amb el que es posaven a 7. La JET B, més tova en defensa, permetia massa concessions en defensa i el Natació aconseguia col·locar-se a només 5 punts. Va ser llavors quan va aparèixer Negrebetska amb 3 triples seguits a favor d’una JET B a qui la contundència que li havia mancat en anteriors partits la demostrava per sumar de nou i allunyar-se del CN Terrassa de forma definitiva sentenciant el derbi terrassenc.

Així, el partit acabava 48 a 57 i la JET B s’emportava el derbi egarenc, sumant la segona victòria de les blaves.

CN Terrassa: Garcia (5), Muñoz, Perez, Arch (2), Planas, Vidal (8), M. Olmo (7), Ventura (1), Feliu (22), S . Olmo (1), Albañil (2) i Morillo.

J.E. TERRASSA B: Negrebetska (16), Anducas (4), Prunera (4), Cerezuela, Cerrudo (5), Garcia (13), Martinez (2), Diaz (5), Aguilera (8).

MVP Vallès: Elena Negrebetska va ser la máxima anotadora, amb 16 punts, i va trencar el partit amb 3 triples al final.

 

CN SABADELL 79 – CB SANT JUST 37

Imatge del darrer 4t del partit CNS - Sant Just (foto: CNS)

Parcials: 25-6, 19-13, 17-4, 20-14.

El CN Sabadell va jugar un dels seus millors partits en el que va de temporada i va derrotar per un contundent 79-37 al Sant Just, un rival que no va tenir res a fer davant el joc desplegat per les de Sabadell.

El partit va començar de cara per les vallesanes amb un parcial de 15-2 als primers instants, amb una activa defensa i un joc en atac amb un ritme infernal. El Sant Just patia al balanç defensiu i el CN Sabadell corria al contraatac anotant amb facilitat, mentre que la pressió defensiva per tota la pista ofegava una i altra vegada l’atac visitant (25-6).

Al 2n quart el Sant Just va respirar una mica pero el CN Sabadell seguia sent superior, amb l’entrada de jugadores de banqueta que seguien mantenint el ritme del 1r quart. Al descans, 44-19.

Al 3r quart el CN Sabadell va repetir el joc ofert al 1r quart, ja que al 2n segurament havia cedit una mica de terreny defensivament. Va tornar a ofegar al Sant Just jugant amb un nivell d’intensitat i de ritme inigualable pel rival i va trencar el partit deixant-lo encara més sentenciat: 61-23 amb un esplèndit parcial de 17-4. Al darrer quart no hi va haver partit perquè tot estava decidit en 10 min. que van ser de tramit, on el CN Sabadell va arribar a guanyar per un escandalós +50: 79-29. Uns instants finals de relaxació van propiciar un parcial final del Sant Just de 0-8.

Amb aquest triomf el CN Sabadell marxa de vacançes havent recuperat el seu millor joc i amb 2 victòries seguides que el situen a 1 triomf del liderat.

CN Sabadell: Mayor 14, Escuert 6, Eva Garcia 7, Puri Garcia 10, Marcó 6, Sampedro 8, Linares 2, Fontanals 6, Lozano 9, Coves 2 i Masvidal 9.

MVP Vallès: Judit Mayor, amb 14 punts, va ser la més destacada amb bons % d’encert el tir i una bona direcció de joc sumant 20 de valoració.

 

SANT NICOLAU 59 – SEDIS “B” 41

Parcials: 18-9, 28-18, 42-28, 59-41.

El Sedis "B" va caure davant el nou líder (foto: CESN)

El St Nicolau aconsegueix una nova victòria a casa i tanca l’any assegurant el liderat a 1ª Catalana.

Els primers minuts van ser igualats amb intercanvi de cistelles pels dos equips. Però les locals van endossar un parcial de 10-0 a finals del primer quart gracies a ràpides accions de contraatac que van desequilibrar la defensa de les lleidatanes. D’aquesta manera al final del primer quart ja s’obria una escletxa en el marcador (18-9 min 10).

El segon període, el partit es va endurir i això va afavorir el joc de les visitants que ho van aprofitar per mantenir-se dins del partit, tot i que el Sant Nicolau dominava el tempo del partit (28-18 min 20).

A la represa, les granes, seguien dominant la pintura, atacs amb bona circulació de pilota però les nombroses errades sota l’anella no permetia trencar el partit. No obstant, el Sant Nicolau aconseguia ampliar la distància (42-28 min 30).

En el darrer quart, les sabadellenques, no es van deixar sorprendre, es van mantenir sòlides en defensa. En atac trobaven forat a la defensa plantejada pel Sedis que no permetia cistelles fàcils i portava a les sabadellenques a la línia de tirs lliures. Les grana, no van fallar des d’aquesta distància (59-41 final).

Merescuda victòria del Sant Nicolau que tanca l’any amb un balanç de 9 -3 que el situa al capdavant de la classificació.

St. Nicolau: Verge (11), Bayarri (13), Bea Barrera (2) , Fuentes (12), Bonet (7), Sara Botas (4), Tània Lara (2), Díaz (1), Capdevila (7), A. Irazoki.

MVP Vallès: Berta Bayarri va fer molt mal a la defensa del Sedis “B” amb 13 punts i bona feina a prop de cistella.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos