Categoría | Categorías inferiores

Cadet ‘A’: El Sabadell Bàsquet obté el pas a Interterritorial al derbi davant el Creu Alta (72-56)

 

SABADELL BÀSQUET 72 – CREU ALTA SABADELL 56

Els de negre van certificar el seu pas a Interterritorial

En una freda tarda els jugadors del Sabadell Bàsquet es van poder imposar en un vibrant partit a un Creu alta molt lluitador i motivat.
El partit va començar amb els locals molt concentrats i amb un nivell d’encert de cara a cistella  excel·lent, 21-11.  Al segon període l’escenari va canviar radicalment, els de la Creu Alta, van començar a dominar el ritme del partit. La major concentració i agressivitat als dos costats de la pista, feia que totes les pilotes dividides fossin pels visitants, als darrers 5 minuts un parcial de 6-16 no deixava cap
dubte (13-26 en total). 34-37 al descans amb un triple sobre la botzina del Creu Alta.

Al tercer quart, el Sabadell Bàsquet va tornar a imposar el seu ritme, ajustant la defensa i buscant millors opcions ofensives. La reacció local es va plasmar en un parcial de 22-12. El període definitiu va confirmar el bon joc dels locals, que van mantenir una bona renda al  marcador (sempre superior als deu punts) però sobretot controlant el ritme del matx i sense donar opció a la sorpresa.
Amb aquesta victòria el Sabadell Bàsquet certifica la seva classificació per la categoria d’Interterritorial, a falta de dos partits. Es confirma el bon joc i la progressió de l’equip dirigit pel Ricard Tomás, que està treballant molt dur per millorar dia a dia i continuar evolucionant individual i col·lectivament.

Sabadell Bàsquet: Giralt 4, Canudo 4, Ureta 6, Santín 14, Marsol 9, Ramiro 6, Jiménez 13, Contreras 16.

Sabadell Bàsquet

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos