2a Catalana M: El CN Sabadell ‘B’ demostra el seu gran estat de forma a costa del Sant Quirze i el Nou Badia guanya de manera còmode a Mollet

 

2a CATALANA

GRUP 3

Classificació

CN SABADELL ‘B’ 71 – DOTS SANT QUIRZE BC 58

Interessant derbi comarcal el viscut dissabte passat a Les Naus i que va acabar decantant-se del costat d’un CN Sabadell que tot i seguir sent el cuer de la categoria ha sumat 2 victòries en els darrers 3 partits i és un dels equips més en forma d’aquest 2.014. Per contra el Sant Quirze va acusar la seva mala dinàmica i tot i entrar al darrer quart amb opcions poca cosa va poder fer a la recta final.

El partit va començar amb intermitències en el domini que no afavorien a ningú tot i que els locals es mostraven més sòlids prop de l’aro que els homes de Jordi Talló. Va ser al segon període quan l’equip de Cristóbal Lindo va prémer l’accelerador i de la mà d’un joc col·lectiu molt inspirat va començar a marcar diferències en l’electrònic davant d’un desencert visitant que s’allargava amb el pas dels minuts. Al descans 36-20 i màxim avantatge del partit.

Tot i el domini sabadellenc en el segon quart, a la represa els verd-i-negres van mostrar la seva millor versió fruit d’una defensa zonal molt agressiva que va destrossar l’ofensiva local. Amb constants contraatacs de la mà de Gorina, Kirian Canals i Barnusell el partit va entrar en un nou escenari on era el Sant Quirze el que semblava en millors condicions per endur-se el partit. Tot i així l’avantatge seguia sent sabadellenc (+2). Els darrers 10 minuts, lluny de convertir-se en un thriller, van ser els minuts en que els locals van trencar novament el partit de la mà d’un inspirat Bros que, tot i haver començat molt desencertat, va fer molt mal a la defensa d’un Sant Quirze en que novament les idees en atac estàtic van ser escasses a l’hora de resoldre el matx.

MVP Vallès: Jordi Bros, desencertat en el primer tram de partit, va ser decisiu en el darrer quart amb constants bàsquets nascuts del seu 1×1 i del seu llençament exterior.

 

CB MOLLET ‘B’ 61 – CB NOU BADIA 89

El Nou Badia va estrenar la segona victòria amb una àmplia victòria

Incontestable victòria del Nou Badia que va sumar el seu tercer triomf consecutiu, el tercer del 2014.

Els de José Valverde, però, van començar encaixant un 0-7 que posava la por en el cos dels badiencs en els primers compassos del partit. No obstant, i gràcies al sòlid control del rebot tant en atac com en defensa, els visitants van anar recuperant sensacions i gràcies a l’encert exterior van finalitzar per davant el primer període. A partir d’aquests minuts d’incertesa el Nou Badia no va tenir rival i va passar com una piconadora per davant d’un Mollet que ni podia aturar als visitants ni era capaç d’anotar amb fluïdesa.

Tot i els intents a la represa i durant tot el darrer quart, el Nou Badia no va tèmer mai pel signe del partit i gràcies al bon partit de tot l’equip en general es van arribar a assolir avantatges superiors als 30 punts.

MVP Vallès: Amb 17 punts i 10 rebots Edu Garcia va marcar la diferència prop de l’anella.

 

CE SANT NICOLAU ‘B’ 63 – CB GAVÀ ‘B’ 76

Derrota del Sant Nicolau a mans d’un Gavà que va demostrar al carrer Jardí la seva condició de líder.

Tot i el bon inici dels de Pau Del Tío que semblaven sentir-se còmodes en la dinàmica del partit, el Gavà no va donar lloc sorpreses i fixant una bona defensa i aprofitant els seus centímetres prop de l’anella van aconseguir endur-se el primer parcial per 10-22, distància decisiva pel desenvolupament del partit. En el segon període els granes van recuperar l’encert de la mà d’Abella i els seus llençaments exteriors, fet que va permetre a l’equip de Sabadell apropar-se en el marcador tot i que la poca contundència defensiva va impedir que s’arribés a donar caça al Gavà. Al descans 34-41.

A la represa poques novetats. El Sant Nicolau ho va provar tot per redreçar el rumb del partit però el Gavà va controlar perfectament el ritme del matx jugant al bàsquet que més els hi convenia a cada moment, tant pel que fa a la defensa com a l’atac. D’aquesta manera la distància al final del tercer quart va augmentar a la desena (51-61) i va acabar en el final 63-76 que evidencia que l’equip del Baix Llobregat es troba ara mateix en un estat de forma impecable.

MVP Vallès: Amb 23 punts Àlex Abella va ser el millor d’un Sant Nicolau que no va poder sumar la seva segona victòria seguida.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos