Copa Catalunya: Adrià Mesa, nou fixtatge d’una UESC que busca reforçar-se per la 2ª volta

 

Després de la sorprenent derrota a la pista de l’Sferic (55-53), cuer i que només havia guanyat un partit en tota la 1ª volta, la UESC busca reforçar l’equip de cara a l’egixent 2ª volta que ja ha iniciat amb una derrota a Terrassa.

 

Les baixes de llarga durada de Jordi Vilavella i James Steele han motivat la incorporació del base català

Mesa, en una imatge de la seva etapa a l'Sferic

Adrià Mesa (Santa Coloma de Gramenet, 1987) ha estat presentat com a nou jugador de la Unió Esportiva Sant Cugat. El base-escorta es va formar a la pedrera del Joventut de Badalona i al llarg de la seva carrera ha militat en equips ACB (Leche Río Breogán de Lugo i Menorca Bàsquet), LEB (El Prat i AD Tarragona) i Copa.

La seva darrera experiència va ser al Reus Ploms de Copa i abans també va passar per equips vallesans com el CB Montcada (EBA) i l’Sferic Terrassa (1ª Catalana).

En Sergi Sànchez, director esportiu de la UESC, el descriu com “un base amb molta experiència i amb un bon control del joc. Però sobretot destaca per la seva qualitat a l’hora de generar situacions per anotar. Té molta facilitat en trobar situacions de tir exterior i això ens anirà molt bé per poder obrir espais en les defenses rivals”.

Sànchez també destaca la seva “experiència i caràcter guanyador, que seran un bon plus per l’equip en aquesta segona fase de la competició tan exigent que se’ns presenta”.

Per la seva banda, l’Adrià Mesa assegura venir a la UESC “molt motivat, amb ganes de complir, sumar i ajudar a l’equip i al club”.

A nivell personal, després de 10 mesos sense jugar, el seu principal objectiu és tornar a gaudir del bàsquet: “Només pensava en vestir-me de curt. Sóc una persona tremendament competitiva, sempre m’he caracteritzat per tenir molt caràcter i ser un bon tirador. Però el més important és estar a gust, sentir-te valorat i estimat i gaudir del dia a dia”.

UESC

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos