Copa Catalunya: L’Sferic protagonitza la sorpresa de la jornada derrotant a una UESC apàtica en el derbi vallesà (55-53)

 

COPA CATALUNYA

Grup 2

Classificació

 

SFERIC 55 – UESC 53

Parcials: 7-14, 19-27, 36-36, 55-53.

La UESC va ensopegar a Terrassa en el derbi vallesà vs Sferic

L’Sferic va guanyar contra tot pronòstic a la UESC en el derbi vallesà de la jornada, el que confirma la millora dels de Terrassa, que començen la 2ª volta amb esperançes renovades per tal d’aconseguir escapar-se del descens directe. Per la seva banda, la UESC va demostrar un cop més la seva irregularitat, cosa que l’obliga a millorar molt sino vol tenir més contratemps. Tant és així, que els de Sant Cugat ja han fet un moviment de mercat fitxant el base Adrià Mesa.

El partit va començar de cara per la UESC, que va marcar el 1r parcial a favor seu, pero l’Sferic va respondre bé i va igualar la situació, deixant un 7-14 al final del 1r quart amb bons minuts de defensa i un parcial favorable que va començar a fer tenir dubtes en l’escuadra visitant.

La reacció de l’Sferic es va confirmar al 2n quart, quan els de Manel Blanco encara es van acostar més a la UESC i van deixar un 19-27 al descans imposant un ritme de joc que no afavoria a la UESC i portava el matx al terreny dels terrassencs.

Al 3r quart va aparèixer Edgar Villar (el millor dels locals amb 19 punts i 5/8 triples), que va liderar l’anotació dels egarencs per definitivament igualar la balança mentre la UESC seguia molt incòmode i sense trobar el seu lloc a la pista. De fet, el parcial del 3r quart va ser de 17-9, xifres molt explícites del que estava passant.

Al darrer quart l’Sferic va seguir en molt bona línia i ja es va col.locar per davant, mentre els de Sant Cugat tenien greus problemes per anotar davant l’asfixiant defensa verd-i-blanca (47-40, min. 34). Només Víctor Chica tenia l’encert necessari (24 punts en total), amb una UESC molt dèbil en atac i sense solidesa en defensa. Es va arribar amb màxima igualtat als darrers instants, pero una cistella final va donar el triomf a un Sferic que es va mostrar més tranquil i confiat en els minuts més calents davant una UESC que es va veure superada i sense la calma suficient per evitar la derrota.

Aquest resultat deixa l’Sferic cuer a 3 triomfs del play-out amb balanç de 2-14 i a la UESC 8ª classificada amb un balanç de 8-8 i perillosament a les portes del play-out.

Estadística

MVP Vallès: Edgar Villar va ser el millor amb 19 punts i triples determinants.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos