Copa Catalunya: Tot i una notable primera part de l’Sferic, el líder Martorell acaba imposant la seva llei (69-89)

 

 

COPA CATALUNYA

GRUP 2

Classificació

 

SFERIC 69 – CB MARTORELL 89

Paricals: 17-25, 40-44, 51-70, 69-89

Acció de tir lliure de Jiménez

Gran primera part dels de Manel Blanco contra el CB Martorell-Solvin. Un mal tercer quart va ser la clau de la derrota. L’ SFERIC va tornar a perdre ahir a casa davant del líder per (69-89) i suma la 14a derrota de la temporada.

L’equip vallesà va sortir sense complexes davant del líder conscients que tenien poc a perdre i molt a guanyar. Un primer quart jugat de tu a tu, amb un ritme ofensiu alt i bàsquet de qualitat per part dels dos equips. Llàstima d’ un parell d’ errors defensius que van possibilitar als del Baix Llobregat obrir escletxa al marcador al final del 1r (17-25).

El segon quart els de Manel Blanco van mantenir el ritme, i van millorar el nivell de concentració. Les bones rotacions de pilota, l’ encert exterior de Palou, Graells, Villar i Sow, els desequilibris ofensius que va provocar Lozano, la direcció d’ Aymerich i la consistència de Jiménez Vallejo van permetre als de Terrassa gaudir d’un dels moments més brillants de joc de tota la temporada, i superar, en aquest tram del partit, al líder de la categoria. Arribàvem al descans amb un il·lusionant 40-43.

El tercer quart va ser fatídic. L’ estancament ofensiu dels locals va acabar per sentenciar un matx igualat fins el moment. Al no anotar, la desesperació va fer perdre el rumb ofensiu, i la intensitat defensiva va perdre força a mesura que avançava el quart. Un demolidor 11-27 enterrava qualsevol opció de sorpresa.

L’ últim quart va començar amb un tímid intent de reacció local, que van col·locar-se 13 punts per sota. Però la qualitat i l’ experiència dels jugadors del Martorell van tornar les coses al seu lloc, 69-89 al final del partit i sensacions contradictòries. Contents per demostrar que es pot competir contra qualsevol, i preocupats pels trams de desconnexió que es pateixen durant els partits.

L’ SFERIC tanca així la primera volta últim amb una única victòria i un panorama complicat a nivell competitiu. El Martorell, en canvi segueix líder amb només 2 derrotes i va llançat cap al ascens.

Estadística de l'Sferic

Sferic: Villar (22), Palou (7), Jiménez (10), Aymerich (3), Ayuso (6), -cinco inicial-, Abad, Fernández, Marcet, Lozano (6), Del Arco (2), Graells (3) y Sow (10).

CB Martorell: Claramunt (14), Del Hoyo (15), Balboa (8), Alà (3), Fontanals (3), -cinco inicial-, Cardós, Huerta (16), López (23), Fuentes (3), Bernadí (3) y Alemany (1).

MVP Vallès: Edgar Villar, amb 22 punts va ser el millor dels vallesans (32 de valoració)

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos