Copa Catalunya: Un irregular CN Terrassa va pagar un mal partit davant un necessitat Sant Adrià (67-72)

 

COPA CATALUNYA

GRUP 1

Classificació

 

CN TERRASSA 67 – UB SANT ADRIÀ 72

Parcials: 13-18, 31-33, 51-47, 67-72.

UB St Adrià es va presentar molt necessitat de triomfs per seguir viu

El CN Terrassa va patir una derrota davant l’UB Sant Adrià, penúltim classificat pero molt reforçat de cara al segon tram de competició post aturada de Nadal.

Tot i això, el Natació Terrassa va deixar escapar una bona oportunitat per distanciar-se d’un rival que també busca la permanència. Que el partit no seria fàcil per al Natació Terrassa va quedar demostrat a des de l’inici. El Sant Adrià, liderat per la bona actuació de Bartu Martínez, va oferir bons minuts de joc durant els 10 primers minuts (13-18). Al conjunt vallesà li va costar entrar en el partit per les errades en atac,  i només Jaume Santandreu i Eric Herrero, dos de les seves millors armes, van ajudar-li a mantenir-se viu. Les pilotes perdudes eren un mal de cap pels vallesans, que ja van fer prou amb arribar al descans molt vius, sobre tot a base de caràcter i intensitat (31-33)

L’atac del Natació Terrassa va ser més productiu després del descans. Això va propiciar els millors minuts del CNT, instants en què semblava que podria trencar el partit al seu favor col·locant-se per davant (51-47).

A l’últim quart el Natació Terrassa va buscar liquidar el partit amb diverses variants defensives per bloquejar l’atac dels de Sant Adrià, però en el moment més calent del partit els visitants van basar-se en la bona actuació del veterà ex-base ACB Iván Corrales (11 punts) i el pivot Marcos Morales (16 punts sense error i 18 de valoració en només 15 minuts jugats), dos jugadors que amb diverses accions determinants van fer possible la remuntada del Sant Adrià i la victòria dels seus després de passar pel moment més crític.

El CNT no va poder fer res per evitar l’ofensiva visitant, tot i comptar amb el reforç del recentment incorporat Samuel Jiménez (7 punts i 5 rebots), pero les baixes de Ricard Sociats, Albert Coves i Jordi Astilleros van pesar molt, així com les pèrdues de pilota.

Ara el CN Terrassa és 11è classificat en zona de play-out per a la permanència, amb un balanç de 6-8.

CN Terrassa: David Martínez (8), Eric Herrero (17), Miquel Fernández (4), Jaume Santandreu (13), Denis Izquierdo (11); // J. Fitó (3), Víctor Fuentes (2), J. Monterrubio, S. Jiménez (7), Albert Juanico (2).

UB Sant Adrià: Sergio Herrerías (10), B. Martínez (13), Román Crespo (5), P. Farrés (4), Xavi Espiga (4); // S. Gil (3), Iván Corrales (11), A. Perez (6), M. Morales (6).

MVP Vallès: Jaume Santandreu amb 13 punts, 4 rebots i 14 de valoració en 26 minuts.

Estadística

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos