Lliga EBA: Sabadell Sant Nicolau cau a l’esprint final davant un pràctic Cornellà (72-66)

 

CB CORNELLÀ 72 – SABADELL SANT NICOLAU 66

Parcials: 16-15, 25-14, 17-20, 14-17.

Els grana van cedir a Cornellà i es col·loquen amb un balanç de 3-2 (foto: Basquetmaniàtic)

Els grana arribaven a la pista del CB Cornellà amb un molt bon estat de forma degut a la preparació física i entrenaments de alta intensitat duts a terme durant el Nadal. Tot feia preveure que els homes de Carles Ribot plantarien disputarien un bon partit, i en el primer període el matx començava totalment ajustat, els dos equips mostrant el seu millor joc i sent contundents amb defensa impedint cistelles fàcils per part de l’altre equip (16-15)

Ja en el segon període, els santnicoleuencs van afluixar en defensa, arribant un segon tard en moltes accions i permeten al Cornellà crear avantatges per trobar tirs nets a cistella que el permetessin anotar. A aquesta falta de intensitat defensiva se li va sumar el poc encert que van mostrar els sabadellencs en aquest segon període, permeten al Cornellà escapar-se en el marcador (41-29)

A la represa, els grana van tornar a pujar la intensitat defensiva i  van tornar a estar més encertats. Això feia que la moral de l’equip creixés, però en els moments en que tot semblava posar-se de cara pels visitants, els locals aconseguien tenir bon encert des de la línea de 3 punts i mantenir les distàncies en l’electrònic. (58-49)

Ja en l’últim període, la consigna era clara, treure caràcter i orgull demostrant la bona feina feta durant tot el període nadalenc. Així va ser els grana es van posar les piles en defensa, però tot i això ja va ser massa tard per capgirar el marcador (72-66)

MVP Vallès: Ramon Espuña (14 punts, 8 rebots, 20 val.)

Estadística

CESN

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos