2a Catalana M.: Sant Nicolau i Nou Badia surten victoriosos en una jornada amb doble derbi comarcal

 

2a CATALANA

Grup 3

Classificació

CB TANINO CERDANYOLA ‘B’ 57 – CE SANT NICOLAU ‘B’ 66

Victòria per un Sant Nicolau “B” que segueix a l’alça tal i com ho va demostrar davant d’un Cerdanyola que encaixa la seva segona consecutiva.

Els locals, molt ficats en el partit, van cimentar bona part de la seva victòria en un primer quart fantàstic en el que poc van tenir a fer els locals, superats en atac i en defensa per un conjunt grana que anotava de totes les maneres. Amb 15-29 semblava que encara quedaven molts minuts per davant per cantar victòria però els de Pau Del Tío es van sentir molt còmodes per davant en el marcador i tot i no fer un segon període similar al primer van arribar al descans amb un avantatge molt important (23-41).

A la represa, igual que fa unes setmanes, el Tanino Cerdanyola “B” va intentar recuperar-se a base d’esforç i coratge al veure’s superat en el marcador però la solidesa dels sabadellencs va fer que pràcticament no es notés massa diferència en el tercer període (41-56), cosa que sí que va succeïr al darrer quart quan els locals es van creure la remuntada col·locant-se a 9 punts a manca de quatre minuts. En aquest moment crucial els visitants van mostrar-se sòlids i no van deixar escapar un partit que havien dominat des del salt inicial.

MVP Vallès: Amb 14 punts Rodríguez va ser el màxim encistellador d’un Sant Nicolau guanyador.

 

CB NOU BADIA 83 – CN SABADELL ‘B’ 63

Vinardell va ser un dels destacats del Nou Badia al contracop

En el derbi comarcal de la setmana el CB Nou Badia va ratificar la seva escalada de joc i resultats i es va desfer d’un CN Sabadell ‘B’ que arribava a la cita amb molt bones sensacions de joc i resultats.

El partit, de fet, va començar de cara pels visitants que van marcar el ritme d’inici amb ràpids atacs i intensitat defensiva a tota la pista però mica en mica els locals es van anar entonant i fruit de les imprecisions sabadellenques en defensa es van aconseguir escapar en el marcador (24-16). En el segon període els de Cristóbal Lindo van escurçar la distància amb un parcial de 0-7 que va fer saltar les alarmes entre els de José Valverde però l’encert exterior badienc i el bon fer dels pívots locals va marcar el camí per arribar al descans per davant en l’electrònic (43-34).

A la represa semblava que el partit es podria trencar amb avantatges locals de fins a 16 punts però novament l’empenta del CN Sabadell “B” va tornar a aflorar ajustant el marcador fins a 7 punts a l’inici del darrer període. En aquests 10 minuts decisius els de Badia del Vallès van quallar els seus millors minuts gràcies a la seva sobrietat defensiva i als continus contraatacs que van permetre veure accions espectaculars rematades per la major part de jugadors locals que estaven aleshores en pista. Finalment un 83-63 que no fa justícia a la igualtat que va haver-hi durant prop de 25 minuts de partit.

MVP Vallès: A destacar el paper del pivot local Edu Garcia que novament va fer oblidar la baixa de Cañellas a la pintura.

 

DOTS SANT QUIRZE BC 54 – SANT GERVASI 56

Dolorosa derrota d’un Sant Quirze que va merèixer més en el seu partit contra un dels equips més potents de la categoria i que es va traduir en una nova derrota forjada en els instants finals del partit.

El matx, que sempre es va moure en xifres d’anotació molt baixes, va ser molt igualat en tota la primera meitat. Cap dels dos equips anotava amb fluïdesa i tampoc es veien bàsquets fàcils en contraatac fet que va propiciar que al descans s’arribés amb empat a 25.

A la represa els de Jordi Talló van jugar el seu millor bàsquet fruit de l’encert de la seva defensa zonal i van trobar-se més còmodes en un partit més ofensiu entrant al darrer període amb domini en el tempo de joc i pel que fa a l’anotació (48-41). En els deu minuts finals es van veure dues cares de l’equip vallesà. D’una banda control del ritme de joc i sobrietat defensiva fins al minut 35 i desgavell i desencert en els 5 minuts finals. En aquest context es van perdre pilotes i fallar bàsquets fàcils que els molletencs van aprofitar per creure en una remutada que es va produir en els darrers segons de partit. De fet el conjunt local va poder empatar el matx però un tir a la desesperada sobre la botzina va condemnar els verd-i-negres a un nou entrebanc.

MVP Vallès: Roger Barnusell va guiar els seus des de la posició de base i des de la defensa.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos