2a Catalana: Sant Quirze i Cerdanyola vencen en els duels vallesans mentre que Nou Badia i Sant Nicolau guanyen jugant a gran nivell

 

 

CN SABADELL ‘B’ 62 – CB TANINO CERDANYOLA ‘B’ 79

Importantíssima victòria del Senior B del Cerdanyola a la pista del Natació Sabadell, un futurible rival directe en la lluita per les places de promoció al descens. Victoria amb  valor afegit per les baixes rellevants de Blanch, Tornel, Romero i Sala, i amb el debut amb nota dels juniors Juan i Chamorro.
Als primers quarts vem poder gaudir d’un partit obert per part dels dos equips, que jugaven de tu a tu, per part del Cerdanyola anotant amb la seva superioritat interior, de la mà de Villadelprat i Chaparro, i amb l’encert exterior que els partits anteriors no van tenir. Però el Sabadell no es va arronsar i va aconseguir marxar 1 per sobre al primer quart. Al segon quart, la mateixa dinàmica, un intercanvi constant de cistelles. Les rotacions arribaven i calia veure com responien els juniors per part del Cerdanyola però aquests van estar a l’altura i a la mitja part, el resultat afavoria al conjunt local només per 2 punts de diferència.

Al tercer quart el ritme del Cerdanyola es començava a imposar. Amb un Sabadell erràtic en atac, Rafa Fernandez i Didac Chaparro castigaven des de dintre i des de fora. El Cerdanyola es ficava per davant a falta de l’últim i decisiu quart. En aquest, a les aportacions abans esmenades i a la sortida amb criteri de les trabes que
els locals hi ficaven (zones i pressions), s’hi va sumar l’aportació dels dos juniors, en especial la de Jaume Juan, que van aportar punts importants en situacions decisives.

Finalment, desfeta del Sabadell i victòria abultada per l’equip de Jaume Pujol que cada cop suma més punts per mantenir-se un any més a la segona catalana.

MVP Vallès: Gran partit de Didac Chaparro amb 15 punts i 4 rebots que van contribuir a la victòria del seu equip.

 

UE SANT CUGAT ’2′ 59 – DOTS SANT QUIRZE BC 79

Derbi descafeinat el viscut el passat dissabte a la Rambla del Celler i és que si UESC i Sant Quirze arribaven amb igualtat de forces veient la taula i amb molts

passats en comú que feien pensar en que es veuria un partit vibrant, el transcurs del mateix va ser totalment diferent tal i com indica el resultat final.

Els de Jordi Talló van sortir en tromba i de la mà d’una defensa sòlida i de la gran direcció de Barnusell (11 assistències) es va obrir una escletxa al marcador que finalment seria decisiva (9-21). Al segon període els locals van reaccionar millorant les seves prestacions a ambdues bandes de la pista encapçalats per les accions d’Hijós però el Sant Quirze seguia trobant via cap a cistella gràcies a les bones accions de Josep Rodríguez i així s’arribà al descans amb un 27-36 que no dictava sentència.

La represa, però, va ser la clau del partit ja que novament el Sant Quirze es va mostrar molt més sencer i va anar a pel partit amb la tripleta Tena-Gorina-Canals fent molt de mal mentre que la UESC tornava a tenir problemes de fluïdesa ofensiva. Així doncs s’entrava al darrer quart amb un 41-59 que era pràcticament decisiu tal i com es va demostrar a la pràctica ja que els visitants no van voler passar problemes i van gestionar l’avantatge fins a endur-se el partit per un ampli marge.

MVP Vallès: Amb 15 punts i 6 rebots Pepiño Rodríguez va tornar a mostrar el seu gran estat de forma prop de l’anella.

 

CB NOU BADIA 82 – CB GAVÀ 73

El Nou Badia va fer saltar la sorpresa a les instal·lacions de Via de la Plata i va desfer-se d’un Gavà que arribava al matx amb la condició de sòlid líder.

Els minuts inicials van mostrar a un Nou Badia que anava a per totes i aprofitant el desencert del Gavà va començar a agafar els primers avantatges amb ràpides transicions que van fer saltar les alarmes entre les files visitants (16-7). Al segon període amb l’entrada en pista del desequilibrant pívot gavanenc Pérez el partit va començar a igual·lar-se però quan semblava que els blaugranes es posarien per davant un parcial de 3-16 amb grans minuts d’Edu Garcia van conduir el partit al descans amb un resultat de 44-32.

A la represa l’avantatge dels badiencs semblava ferm però en un quart on la defensa local va baixar pistonada els blaugranes van anar retallant progressivament la diferència fins arribar en el seu millor moment del partit al darrer quart (64-58). Va ser en aquests moments quan el tàndem Galán-Edu Garcia va resultar decisiu ja que amb els seus tirs exteriors van conduir al seu equip a escapar-se en l’electrònic (78-64) que seria decisiu tot i les errades dels vallesans des del punt de tir lliure.

MVP Vallès: Edu Garcia va estar magistral sota cistella amb 28 punts claus per la victòria del seu equip.

 

CE SANT NICOLAU ‘B’ 87 – CN CALDES 81

Gran victòria per seguir creixent del Sant Nicolau que va vèncer en un partit totalment ofensiu al CN Caldes en un matx dels que fan afició.

Els locals van començar presentant les seves credencials amb Mbappe dominant sota cistella i Baltà conduint amb encert l’ofensiva dels seus, de manera que s’arribà al final del primer període amb un 24-17 a l’electrònic. Al segon quart poques coses van canviar ja que els granes seguien molt endollats i fruit d’això l’avantatge al marcador augmentava fins als 14 punts, diferència que el Caldes es va encarregar de retallar a base de treball fins arribar al descans amb 42-32.

Després del pas per vestuaris semblava que el Sant Nicolau no desconnectaria com en altres ocasions i l’exemple és que novament les rendes favorables es van augmentar per desesperació d’un equip visitant que no podia contenir l’allau de joc ofensiu dels de Pau Del Tío. Amb 65-51 semblava que tot estava dat i beneït, més quan els locals van arribar a dominar per 18 punts, però el Caldes no va llençar la tovallola i van iniciar una remuntada èpica que va fer saltar les alarmes dels locals fins al punt de que a menys d’un minut els del Vallès Oriental es col·locaven a 3 punts. En aquest moment crític l’encert des del punt de personal va ser bàsic perquè finalment la victòria es quedés a Sabadell.

MVP Vallès: Amb 22 punts Gonzalo Baltá va encapçalar el seu equip amb bones decisions.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos