Categoría | Categorías inferiores

Júnior Interterritorial: El Sabadell Bàsquet dóna un pas de gegant cap a la primera plaça al superar a l’UBSA (84-75)

 

SABADELL BÀSQUET 84 – UB SANT ADRIÀ 75

Sabadell Bàsquet encarava el partit amb certs dubtes doncs els darrers dos, tres partits ,.tot i el lideratge , el seu nivell no havia estat l’habitual. A més , a primera hora del matí es sabia que el seu sostre, David Berga, no podria jugar per trobar-se indisposat .
En front Sant Adrià, un bon equip, tercer a la taula, només amb dues derrotes (una d’elles a la primera volta contra l’equip sabadallenc ) , dur , intens i treballador.
Però el diumenge Sabadell Bàsquet va sortir amb el mode “partit important” i no va donar treva al equip visitant des de el primer minut.  Sabadell Bàsquet era qui pressionava, qui era ràpid, intens i ple d’encert, tot plegat per arribar al descans amb un quasi definitiu 44-27. Dos grans quarts,  a la alçada del partit i d’altres grans moments de la temporada.
Però Sant Adrià no va defallir , va canviar la defensa a zona i lluny que baixar els braços va apretar i amb la intensitat i la concentració els hi va arribar el encert. El parcial de 13-28  ho diu tot, Sant Adria havia treballat be en defensa i havia fet mes punts en un quart que en tota la primera part. El partit estava igualat,.. increible però cert.
El moment  no era  estrany per el equip local, durant la temporada ja s’han viscuts instants similars amb ”apagades” o “desconnexions” que depenen del rival i del moment del partit no son molt problemàtiques però diumenge no era bon dia per tenir-les.
Però els Juniors del Sabadell Bàsquet eren els de les gran ocasions i no van permetre que ningú dubtés , tot i sense Joan Cuevas i Carlos Jimenez eliminats per faltes van ser capaços de treure un parcial de 27-20 que va sentenciar el partit.
Bon inici de segona volta per els locals amb un molt bon resultat front un altre dels favorits a les possicions d’honor,  que sembla obre de bat a bat la lluita per la primera o segona possició i la desitjada classificació per les fases final per el titol català de la categoria.
Tot i el bon nivell de tot el equip destacar el partit del base local Roger Altmira que amb 28 punts ha liderat la victória.
O.Y.
Àrea comunicació Sabadell Bàsquet.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos