Copa Catalunya: 30 punts del CB Igualada al 3r quart i 12 triples encaixats acaben amb l’Sferic (64-78)

 

 

COPA CATALUNYA

Grup 2

Classificació

 

SFERIC TERRASSA 64 – CB IGUALADA 78

Imatge d'arxiu del partit de la 1ª volta (foto: J Ribera Alern)

Parcials: 11-12; 15-22; 21-30; 17-14

El partit ha sigut molt intens, amb molta defensa per part dels dos equips i amb 2 quarts amb molt encert dels visitants, cosa que ha propiciat la victòria del conjunt dirigit per Raül Caballero.

Els igualadins han anotat 12 triples i s’han mantingut líders en el marcador des de el minut 15; també s’ha de destacar l’actuació del capità Torres (17 punts i 4 triples), que torna a estar en forma i ha liderat a l’equip quan ho ha necessitat.

El partit ha començat bé pels igualadins. Fons liderava un primer parcial de 5-8 on els locals s’han mantingut a prop gràcies a un triple de Palou. El partit estava dominat pel ritme igualadí però els locals s’han vist molt encertats des de la línia exterior amb 2 triples de Villar en el primer quart. Parcial de 11-12 on els locals ho donaven tot per anar sumant poc a poc.

Al segon període ha començat l’allau de triples del CBI però l’SFERIC seguia a prop en el marcador; la defensa visitant no era la millor versió que s’ha vist fins ara i això va procurar que els locals anotessin amb relativa facilitat. En aquell moment el tó del partit era molt alt i es respirava molta tensió per part del públic i dels jugadors. El resultat a la mitja part era de 26-34.

A la represa els igualadins estaven disposats a donar-ho tot per marxar en el marcador i allargar més la diferència. El recital de triples va començar amb Gual (8 punts i 2 triples) i va acabar amb A. Fratila (1 triple i 4 punts). Els de l’anoia van anotar 8 des de 6’75 i això els va donar molta renda en el marcador; tot i així el treball defensiu seguia sent pobre ja que els locals van anotar 20 punts en aquest període. El parcial va ser de 20-31 i el resultat per anar a l’últim període era de 47-64.

L’últim periode va ser bastant diferent, el ritme era baix i les protestes eren presents en cada decisió arbitral. No es va veure el treball dels altres minuts però tot i aixi es va seguir anotant el suficient i els interiors van ser mes protagonistes. Al final, gràcies a les faltes rebudes i als tirs lliures, els igualadins van aconseguir sumar 78 punts i es van endur la victòria contra un rival molt lluitador que ara mateix afronta uns moments molt difícils.

Estadística

MVP Vallès: Una vegada més Edgar Villar va ser el més destacat dels vallesans amb 16 punts.

Eric Vargas – CB Igualada

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos